Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

En Vecka Med Mode!

jun 11, 2018 | Kläder | 3 Kommentarer

Den här veckan är jag ansvarig för den fantastiska facebookgruppen Labels We Love, instagramkonto!
Det betyder en himla massa kläder!
Jag har inte fokuserat så mycket på kläder det senaste då det börjar bli ganska svårt att klä den här växande magen, så det var roligt att bli utmanad i klädtänket nu i en vecka.

För er som inte är bekanta med denna eminenta grupp, så är det alltså en sida på Facebook för att sälja och köpa märkeskläder. Det är ganska specifikt vilka märken som är tillåtna och det är i den här gruppen jag köpt min älskade Rodebjerkaftan!


Om man är på jakt efter ett speciellt plagg så är det perfekta stället att fråga efter det i den gruppen och sen bara att hoppas att någon annan sitter och klämmer på det och vill sälja.

Eftersom jag är egenföretagare och i en bransch där man knappast blir superrik så har jag inte råd att köpa Ganni och Rodebjer hit och dit, men tack vare gruppen så kan jag unna mig då och då, för lite är det ändå så, att man älskar vissa plagg mer än andra kanske just för att man unnade sig dom. I alla fall tycker jag det.
Jag brukar tänka på min gröna Rodebjerkaftan som min Porsche, något jag köpte när jag klarat av ett riktigt stort jobb!

Just nu håller jag ju som ni vet på med bok nummer två ihop med Cissi Forss och det här har nästan tagit knäcken på mig av all stress att få den färdig. Så när den är klar, så ska jag minsann unna mig nått fint igen. Har redan ställt in siktet på nått……

Tänkte i alla fall, nu när jag ändå ska ta outfitbilder hela veckan, köra en ”modevecka” även på bloggen.
Så här kommer dag ett, såhär ser jag ut idag!


Topp med flugor på från Rodebjer, kjol från Object och skorna är Vans. Hårbandet är från H&M.


Älskar mönstret på den här toppen, men har i ärlighetens namn lite svårt för själva modellen. Man kan ha den antingen såhär som jag har, eller åt andra hållet, då hamnar knapparna fram och den blir mer urringad.
(halsbandet är från Monki och min favorit för tillfället ”Nope”)

( Fotograf: Göran Segeholm) Hade toppen i det här bästa mönstret också tidigare, men sålde den i gruppen just av den anledningen att jag inte trivdes så bra i modellen. Ångrar mig lite då och då, men men. Flugvarianten köpte jag på instagram en gång, för typ 200 kronor. Bra fyndat!

Så hoppas ni ska gilla den här veckan fullproppad med kläder!

3 Kommentarer

  1. Kul att följa lite graviditetsmode! Börjar också få svårt att klä min växande mage så blir kul med inspiration 🙂
    Tänkte på en sak, du ska ju liksom jag vara föräldraledig snart. Förra gången jag var hemma med mitt barn var vår ekonomi så tuff.. hade precis köpt hus och vi hade ett tagit ett lån till renovering som långsamt började ätas upp av andra utgifter för att få ihop vardagen. Detta höll på att knäcka mig totalt.
    Hur gör du med er föräldraledighet? Känner du att ni måste snåla massor för att få ihop vardagen? Kör ni föräldrapenning alla dagar i veckan eller spar ni dagar?
    Kram

  2. Jaaa men vart är den svarta kjolen ifrån då? :))

    • Oj, ja den är från vero moda!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...