Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

End Of An Era!

maj 31, 2013 | Tankar och Vardag | 8 Kommentarer

Idag är min sista dag på kontoret.
Min sista dag då jag ständigt blir presenterad som ”nyföretagare” (fast jag haft företag i fem år nu)
Sista dagen med egen dörr till mitt kontor.
Sista dagen då jag får ha min faster som receptionist.
Min sista dag med fika ihop med dom här roliga, annorlunda, knäppa och helt fantastiska personerna!
Min sista dag då jag får prata om livet med Dan, tänka outside the box med Adam och planera världsherravälde med Therese.

Här har jag skrattat, gråtit och lärt mig så himla mycket.
Mina allra bästa stunder har jag suttit här och mina absolut värsta också.
De gånger jag velat hjula genom hela korridoren och de gånger då jag velat hoppa ut genom fönstret.

Min coach, Therese har blivit min anförtrogna, hon jag säger mina innersta hemligheter till och en person jag delar så himla mycket mer än jobb med.
Att ha en jobbcoach innebär i mitt fall att ha någon som vet allt om mig, det behövs nästan för att förstå mitt jobb.
Hon har förstått, tröstat och vi har gråtit ikapp ibland och skrattat oss hesa andra gånger.

Det kommer bli tomt att lämna det här, samtidigt som det känns så himla skönt att bli ”flygfärdig” och redo att bara vara min egen, utan hjälp och konstgjord luft under vingarna.

Tänk att när jag flyttade hit så gick jag runt till alla reklambyråerna och presenterade mig, vissa var mer intressanta än andra. Den reklambyrån jag ska sitta å nu var den enda jag inte vågade kontakta då de verkade så fräsiga.
Och nu ska jag sitta där. Tänk vad fräsiga de ska bli då!

IMG_2056 (800x573)

8 Kommentarer

 1. Väldigt fint skrivet! Jag känner igen mig i mycket av det du skriver på bloggen och fast jag inte känner dig så önskar jag dig all lycka! Du är en grym illustratör och inspirationskälla.

  Tack för en bra blogg,
  Sara

 2. Det är alltid en speciell känsla med sånt där, när man slutar på ett ställe och börjar på ett annat. Som skolavslutning. Lite vemodigt, men ack så spännande! Jag avundas dig lite måste jag erkänna.
  Hursomhelst önskar jag dig lycka till på din nya resa 🙂 Allt kan bara bli ännu bättre!

 3. Jag sitter och spånar och drömmer om mitt blivande företag och du inspirerar mig jättemycket. Ibland när jag inte vågar tro på min idé och mig själv så tänker jag på dig och upprepar för mig själv att jag är bäst. Det låter himla spännande alltihop med nytt kontor. Tack för att du delar med dig. Ha en fin helg!

 4. Jag önskar dig all lycka till på dina nya äventyr! Omväxling är uppfriskande i lagom portioner. 🙂

 5. Heja dej, det kommer du att klara galant!

 6. Anna, det kommer bli toppen! Jag förstår att det känns spännande och skräckfyllt men du fixar det. Du är så jävla bra!

 7. Grattis! Vad roligt för dig 🙂 Hoppas att du kommer trivas, och utvecklas ännu mer 😉

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...