Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Era Favoritmän!

jan 13, 2018 | Allmänt | 6 Kommentarer

Alltså tack för alla tips om vackra män, så jäkla roligt att se vilka ni gillar!
En del av er har uppenbarligen väldigt liknande smak på män som jag och andra tycker helt tvärtemot!
En av mina absoluta favoriter finns med på listan och en del som jag absolut aldrig skulle titta åt, haha, så olika det kan va!
Jag var helt enkelt tvungen att sätta ihop alla ni tipsade om, så får ni se själva vilken varierande smak vi har.
Kan ni räkna ut vem som är min favorit (faktiskt två av dom här som jag absolut skulle sätta tänderna i om jag kunde) och vilka jag skulle tacka nej till. Ett tips är att jag inte gillar muskler eller babyfaces haha!

Nu kör vi, ett skepp kommer lastat fullt av män! (tur ändå att inte alla män ser ut såhär, då hade man ju inte fått något gjort på dagarna!)

6 Kommentarer

  1. Jag saknar Mikael Persbrandt!

  2. Ha ha! Kul inlägg. Som ett smörgåsbord. Något för alla.

  3. Och jag saknar Jared Leto 😉

  4. Vilken enormt bra lista!! Saknar Jude Law och Colin Firth ????????

  5. Var är Jack Black undrar då jag? Han är så otroligt sexig. Något rejält att ta i och hår på kroppen att dra fingrarna igenom.

  6. Ska jag känna mig gammal när jag bara känner igen typ hälften…. Det är som när tidningarna har ”bäst klädda på galan” reportage, personerna på bilderna KAN inte vara mer än 15. Jag? 37årig tant (uppenbarligen ????)

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...