Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Ett År i Toalettselfies!

apr 30, 2019 | Kläder | 2 Kommentarer

Nu har jag inte längre tillgång till den eminenta selfietoaletten på Gummifabriken.
Jag tycker den ändå är värd en eloge, så här kommer mitt senaste år, sett från toalettselfies. Från bokmässa, till graviditet och tillbaka. Sista bilden är från idag.

 

2 Kommentarer

  1. Vad roligt att se sig själv såhär under ett år! Speciellt om man byter frisyr och färgar håret under året. Vilken selfie är du mest nöjd med? Och vilken är du mest nöjd med ditt utseende på?

    • Jag tror jag gillar graviditetsbilden i den svartvita marimekko klänningen bäst. Håret är bra, klänningen är fin och magen är lagom haha!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...