Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Ett Foto I Timmen!

maj 26, 2016 | Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

Igår skulle jag vara duktig och ta ett foto i timmen.

7.30
Det började med frukost, yoghurt, mammas hemmagjorda blåbärssylt och chiafrön.

IMG_0685

Hade finaste frukostsällskapet som älskar att äta ”mommosult” (mormorsylt) Innan jag fick barn lovade jag mig själv att aldrig lägga ut bilder på kladdiga barn med spaghetti i näsan. Nu äter Knut hyffsat städat, därför får han fortfarande vara med på bild.

IMG_0686
8.30
Jag bytte om ungefär hundra gånger men kom till slut fram till det här. Shortsen köpte jag för hundra år sedan när jag gjorde min praktik på Cheap Monday. DÅ tyckte jag det var helt bananas att ha så hög midja. Nu har jag det på det mesta i min garderob. Här anar man också vår nya ytterdörr vi satte in i helgen. Plus för det uppmärksamma – jag har ny hårfärg (som hittills noll personer noterat)

IMG_0688

9.30
Anländer till mitt väldigt stökiga kontor. Det spelar ingen roll hur mycket jag städar, fem minuter senare ser det lik förbannat ut såhär igen. Vi kan kalla det kreativt kaos.

IMG_0693

10.30 – 13.30
Känner mig oinspirerad och bestämmer mig för att teckna något eget istället. Sitter med den här bilden i några timmar för att sen inse att jag inte gillar den. Suck.

IMG_0694

14.30
Åker till Skillingaryd för att möta upp Emil. Vi ska till Ikea i Jönköping och beställa kök! Jag älskar att köra bil själv, speciellt på motorväg. Då lägger jag i farthållaren, sätter på musiken så högt att det skallrar i rutorna och sen skriksjunger jag med. Den här gången var det framförallt Maggios Den första är alltid gratis. Älskar den!
Var en halvtimme tidig som vanligt. Jag är alltid ute i för god tid. Hatar att vara försenad. Jag firade med glass.

IMG_0695

Såklart, precis som jag förutspådde så glömde jag kameran i väskan resten av dagen.
Men vi beställde i alla fall ett kök (det blev ikea till slut ändå) men köpte bara stommarna, planen är att ta luckorna från ett annat ställe, ska bara få in offerten först innan jag ropar hej.

När vi bestämt färdigt och skrivit upp och skickat iväg alltihopa så åkte vi till Bada Bing Burger och firade med världsgod hamburgare. Sen fick jag köra hem med uppknäppta byxor.

Kvällen avslutades på bästa sätt, med att jag fick dra ut ett inflammerat skäggstrå på Emil.
Alltså min bästa grej, när två skäggstrån bestämt sig för att växa ur samma hål! När man då drar i dom med pincett så lossnar dom och är helt tjocka och roliga! Blir alldeles lycklig av sånt.
Ehhhh….ja

 

2 Kommentarer

  1. Gillar dig och ditt sätt. Pippin på huvet var som huvet på spiken.. 😉

  2. haha jag ääääälskar också att noppa skäggstrån!! Bästa som finns. Ibland sitter jag och stirrar in i skägget för att se om ngt strå ”inte ser bra” ”för tjockt för sitt eget bästa” osv… Ibland lyckas jag övertala sambon om att det är nog bäst om jag får dra bort d… hahaha

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...