Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Ett Porträtt och en Lista!

jul 31, 2012 | Teckningar | 1 kommentar

Jag råkade visst göra ännu en kaffeflicka, så kan det gå när man varit ifrån pennorna lite för länge!
Snyggaste Elsa !

Idag har jag fullspäckat schema:
* Köpa smink till bröllopet (jag tänker sminka mig själv, sitta ensam och bara pilla och andas och vara ifred en stund innan det smäller)
* Gå förbi skomakaren och se om han har något att spraya mina älskade bröllopsskor med så de håller för dans och utspilld champagne
* Åka ut och kolla på lokalen, mäta och planera
* Skriva ut det sista inför bordsplaceringen
* Köpa alkoholfritt alternativ och en flaska madeira
* Andas

 

 

1 kommentar

  1. Så fint! Skönt att se att du kommit igång igen ^ ^

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...