Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Ett Skott i Ryggen!

feb 22, 2018 | Tankar och Vardag | 4 Kommentarer

Alltså vad mycket fint ni skrev om föregående inlägg! Tack! Jag som då och då tänkt att jag kanske skulle sluta blogga eftersom det ändå bara är en massa dravel (men gud vad jag hade saknat det) men nu känns det genast bättre. Så kul att höra att någon uppskattar det som inte är Stockholm, Pom & Flora och Sturekatten också! Tack, ni är bäst!

En sak som däremot inte är bäst utan snarare sämst, är att jag fått ryggskott!
Det här är mitt livs andra ryggskott och blir det lika illa som förra gången kommer jag inte stå ut. Det var vidrigt på alla sätt och vis!
Imorse böjde jag mig ner för att dra på mig skorna, ett par tröga dr Martenskängor och PANG, så smällde ryggen till!
Sen dess har det blivit värre och värre och nu gör det vimmelkantigt ont!
Får se hur länge jag kan jobba idag innan jag måste åka hem och vila.
Skit också.

4 Kommentarer

  1. Ett hett tips är att omgående ta dig till naprapat/kiraopraktor/osteopat och få hjälp så att du behöver lida så kort tid som möjligt. Jag har gått hos samma naprapat i nästan 20 år och hans stående råd är att inte vänta ut ett ryggskott för det tar myyyyycket längre tid att få ordning på det. Jag vet. Jag väntade första gången och det tog en månad innan jag var helt bra. Andra gången var det två behandlingar och helt återställd på en vecka. 🙂 Jag hoppas att du slipper ha ont mer än absolut nödvändigt! <3

    • Håller med! Jag har ständiga problem med min rygg (bland annat roterar mitt bäcken så ena benet blir tre cm kortare) och så ryggskott någon/några gånger per år. Just när det kommer till ryggen är det få saker jag kunnat vila bort och desto längre jag väntat att söka hjälp desto fler behandlingar har krävts för att få ordning på skiten. ♥️

  2. Usch och fy för ryggskott!
    Jag vill också passa på att stämma in i hyllningskören. Jag läser din blogg för att du inte är Stockholm, Pom och Flora och Sturekatten! Du skriver mycket tänkvärt, din inredningsstil är amazing och jag gillar väldigt mycket av din inställning till livet. Även om detta såklart inte handlar om mig och mina behov så avslutar jag ändå med att skriva att jag verkligen skulle sakna din blogg om du slutade.

  3. Barnets position! väl värt att testa, ligg gärna ganska länge, men se till att det finns någon i närheten ifall du behöver hjälp upp sedan! Naprapat är såklart bra, särskilt om de kan ge dig några långsiktiga råd, många ryggskott kan undvikas om man gör ett kort ryggprogram regelbundet. Värt

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...