Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Familjen Campar!

aug 12, 2019 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

Nu är jag ju tillbaka och jobbar igen efter semestern, men än ligger kameran fulladdad med bilder. Så jag tänkte vi betar av lite allt eftersom.
Vi börjar med några dagar i Simrishamn, då vår lilla familj hade tältpremiär!


Vi började med obligatoriskt fika på vägen. Att ha med sig mackor, med smörgåspapper emellan och kaffe känns så himla vuxet. Känner mig som min mamma då och det är alltid en väldigt bra sak.


Vi kom fram till Tobisviks camping i Simrishamn, där vi skulle stanna två nätter. Vi hade lånat ett tält och Emil satte upp det och jag och Knut pumpade upp madrassen. Vi fick det absolut sämsta tältplatsen, mitt i en korsning av campingens alla vägar. Men vi var glada ändå.


Vi åkte ihop med våra grannar och vänner Carro och Martin och deras lilla Hedda! De bodde i husvagn och vi i tält.


Vi började med lunch och crepes på det här fina stället som jag såklart glömt namnet på.


Men vääääääldigt gott var det!


Min stora fina kille, som alltid hittar nått att pyssla med.


Eftersom det var den dagen som lovade mest sol så tog vi tillfället i akt och åkte till Knäbäckshusens strand. Så himla fint! Dock sviiiiiiinkallt i vattnet, men det syns ju inte på bild.


Vi gick ut och åt superfina pizzor på kvällen. Dock fick vi vänta i över en timme både på bord och på pizza, men det var det värt.


Dagen efter besökte vi Stens huvud, åkte på lite olika utflykter, hamnade i det värsta skyfallet någonsin i Ystad så det bara var att vända om och åka hem eftersom vi var genomblöta ända in till skinnet. Min kamera gick sönder så kunde inte fota något från den dagen, men den avslutades med tapas i husvagnen och en väldigt mysig dag, trots allt.
Vår familj blev 100% biten av att bo i tält, så nu har vi köpt ett megatält och nästa år är planen att bo i det hela sommaren. Dock helst inte mitt i en korsning…..


När vi kom hem möttes vi av min bästis Johan som kom och hälsade på….


Vi avslutade alla kvällar såhär, med UNO, vin och mys i orangeriet. Bäst med andra ord.

1 kommentar

  1. Franskans creperi ^^

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...