Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Favorit i Repris å långt Hår!

nov 14, 2008 | Hår | 1 kommentarJag hittade en gammal teckning som jag la lite färg på och vips, blev den mycket bättre!

Jag har varit i Göteborg i helgen, vi spelade Wii från 8 på lvällen till halv tre på natten så ja, idag är träningsvärken ett faktum. Illa att få träningsvärk av att spela tv-spel.

Jag skaffade mig långt hår när jag ändå va i storstaden, fint va?

1 kommentar

  1. spelar ingen roll vad du har för frisyr du är alltid lika fin

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...