Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Från och med Du!

feb 15, 2012 | Tankar och Vardag | 4 Kommentarer


Jag minns precis hur det var första gången jag såg Dig, minns precis vad Du hade på Dig, hur hissen luktade efter att Du varit där.

Hur mycket jag längtade, kramade Din tröja och drömde om Dig när Du var i Åre.

Dagen Du sa att Du älskade mig första gången, innan jag hunnit säga det. Stod alldeles nära och Du sa-….jag….älskar……Dig.

Hur Du står ut med mig fast jag är okontrollerad, stökig och omöjlig.
Hur Du ändå lyckas se förbi allt det där och förstå att jag innerst inne bara vill vara med Dig. I all evighet.

Jag minns gången när Du försa Dig och berättade att du hade en ring, någonstans, som var till mig. Att Du ringt min pappa och frågat om jag fick bli Din.
När Du inte kunde släppa mig på hela kvällen och jag var alldeles rödflammig av Ditt stickiga skägg på mina kinder.

Morgonen Du gjort picknick, hittat det perfekta stället och smsat Din bästa vän att springa och köpa champagne.
Det var den kvällen jag inte kunde sluta gråta för att jag aldrig förut varit lyckligare.
Nyförlovad och med huvudet bland molnen.

Mitt liv, från och med Du!

4 Kommentarer

  1. vilken underbar kärleksförklaring 🙂

  2. Anna, va otroligt fint skrivet! Inget va till mig, inte ens i närheten men jag blev helt varm i kroppen av att veta att det finns sån fin kärlek! Bra jobbat att fånga honom!

  3. Åh jag minns de som om det var igår när Emil var i Åre och jag dyrt och heligt lovade att kika efter hans skäggiga anlete och så att inga dumma brudar skulle försöka sno honom. Det var fint. För du och jag hade inte träffats än och jag kände mig glad att jag fick förtroendet att jaga bort möjliga dumma tjejer. Nu behövde jag ju såklart inte göra det eftersom Emil bara hade ögon för dig då som nu. Men ändå. Jag tycker att det är fint.Himla himla megafint.
    Längtar till i vår när jag tar min man under armen (eller snarare tvärtom) och åker mot Smålandet. Då kommer vi och hälsar på och oh-ar och ah-ar över över ert hus!!

    • Det minns jag också! Ni är välkomna!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...