Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Fredagslistan!

aug 26, 2016 | Tankar och Vardag | 4 Kommentarer

Fantastiska Emma hade knåpat ihop en så himla bra fredagslista, jag lånar den rakt av!
Idag är en halvdag för mig på jobbet så hinner ändå inte göra något vettigt med pennorna så kan lika gärna fylla i roliga listor istället.

Månadens finaste: Att mitt barn ärvt så himla mycket av min personlighet. Jag älskar att det märks så väl att han är min unge. Igår satt han på golvet, tittade rakt fram och var alldeles tyst i säkert femton minuter. Jag frågade om det var nått som var fel, men han svarade lugnt -Nej, jag vill bara sitta här.

IMG_1544

Månadens drömmeri: Jag drömmer om hösten och hur jag ska sitta med bokmanuset och teckna under tystnad med bara regnet smattrande mot rutan. Har en så himla klar bild i huvudet hur det ska bli. Eventuellt tar jag med mig pennorna och åker iväg någonstans några dagar, bara för att riktigt få gräva ner mig i projektet.

IMG_2466

Månadens saknad: Pappa. Det är min ständiga saknad. Men just den här veckan är det VÄrnamodagarna här, det roligaste min pappa visste. Då saknar jag honom väldigt. Det var fint när vi gick ut ihop och drack öl, bara han och jag.

pappa       (min pappa är den gulliga med lockigt hår)

Månadens läskigaste: Att jag idag åker till Göteborg och är borta hela helgen. Jag är alltid orolig numera när jag åker iväg från min familj. Speciellt när man åker till lite större städer.

hopp

Månadens nedrigaste: Att jag kissat på mina skor! Alltså det är så himla svårt att kissa utomhus i en buske som tjej, det kommer ju alltid på skorna! Det är svinsvårt att stå jättebredbent på huk och försöka kissa rakt! Tur att man så sällan behöver kissa i buskar (och att skor går att tvätta i tvättmaskin)

Månadens härligaste: Göteborg! Alltså SOM jag längtat efter den här helgen! Vi ska ses mitt gamla barndomsgäng och bara hänga en hel helg! När man bor i exil från alla sina gamla vänner så känns det så ofantligt skönt att ibland få träffa de som känner till ens hela historia, som aldrig tar illa upp när man skämtar och som kan dra upp gamla historier från ens glory days i högstadiet. Jag älskar´om så mycket!

IMG_1505 (427x640)

Månadens måste: Köpa gymkort! Alltså den här sommaren har varit bedrövlig på alla sätt när det kommer till kost och motion. Om inte öl räknas som nyttigheter vill säga?

öland8

Månadens bästa: Att få börja jobba igen. Jag älskar mina rutiner, mitt jobb och när allting är som vanligt. Japp, precis så tråkig är jag.

Månadens köp: Min kaftan från Rodebjer, fast det kanske var förra månaden? Men den va så himla dyr så den får sträcka sig över två månader. Gud vad jag älskar den!

 

Månadens projekt: Teckna barnbok! Nästa vecka får jag förhoppningsvis manuset så jag kan börja. Yaaay!

IMG_2521

Månadens plagg: Som sagt, den där kaftanen alltså. Måste ha den ofta nu för att väga upp att jag faktiskt köpte den.

Månadens förändring: Jag ska till frissan (så himla 80-tals ord!) om två veckor. Då hoppas jag på storslagen förändring i vanlig ordning.

hår

Månadens oro: Att jag enligt vågen på jobbet, som mäter fettprocent och sånt, säger att min kropps ålder är 40! Det är ganska skrämmande (jag är 32 på riktigt) måste genast åtgärdas!

hatt

Månadens TV-serie: Gift vid första ögonkastet. Det är alltid min bästa serie. Ser den på jobbet varje måndag!

Månadens film: Ser aldrig på film. Tycker det är slöseri med tid. Däremot spelar jag Farm hero saga på mobilen. Det är absolut inte slöseri med tid.

Månadens bild: IMG_1617

Månadens googling: Fredrik Eklund porrfilm. Förlåt men jag var tvungen att se hur han ser ut naken, dog av nyfikenhet!

fredrikeklund

Månadens fail: Skulle väl vara det där med de nerkissade skorna då.

Månadens mat: Harry´s foodtruck. Åh halloumiburgaren!

Månadens pepp: Göteborg med vänner! Tror inte jag varit så peppad på nått sen jag gifte mig typ!

IMG_2494

Månadens märkligaste känsla: Att jag var ute med mina fastrar i onsdags och är på riktigt bakis fortfarande, TVÅ dagar senare!! Men, det var det värt!

Månadens nya bekantskap: Erik på jobbet. Så himla rolig!

Månadens TBT (on a friday): jeansgravid

4 Kommentarer

  1. Hahaha, nu var jag också tvungen att googla exakt samma sak ????????????

    • Hahaha bra där!

  2. Älskar giftvidförstaögonkastet. Men går det ngn ny säsong nu? Hittar inte…

    • Ja den amerikanska!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...