Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Friends With Benefits!

maj 15, 2012 | Tankar och Vardag, Teckningar | 9 Kommentarer

Att vara vän med mig, kommer med vissa förmåner, man får tex porträtt med jämna mellanrum!
När min inspiration sviktar vänder jag mig alltid till mina vänner, rotar i deras facebooks album och samlar ny inspiration.
Den här gången var det dags för Cissi att få ett porträtt!
Cissi och jag (ihop med Lisa och Hille) åker till Turkiet om sisådär en månad, för att dricka drinkar, ligga i solen (ja mamma, jag ligger under parasoll), titta på kameler och bada i havet! Så himla härligt!
Jag har aldrig varit på ”tjejresa” förut, iallafall inte när man är ett helt gäng och det ska bli så väldigt roligt! Precis vad man behöver för att för en liten stund slippa tänka på bröllopsplanering och vigselnerver!

Det andra porträttet är på min vän Erika.
Vi har egentligen kännt varann sen vi var ganska små och spelade i samma basketlag. Fast jag tyckte hon var stentuff då och vågade knappt prata med henne.
Sen hamnade vi i samma klass på gymnasiet och vi blev superkompisar, nästan som ett gift gammalt par!
Hon var vithårig och jag svarthårig, vi avgudade allt Kitty Jutbring gjorde och hade svettband och USA sockar, hockeyfrilla och turkos ögonskugga.
Det var en fin tid.
Hon är fortfarande stentuff såklart, fast nu vågar jag prata med henne!

 

9 Kommentarer

  1. Oj va jobbig du är – jag skulle ju inte lägga mer pengar på sånt här, men med den nya stilen blir man ju väääldigt sugen på att beställa fler porträtt…. (Vore kul att se samma tavla/samma motiv men med båda stilarna)

    För att inte tala om suget att åka utomlands och sippa drinkar när du skriver sådär! 😉

  2. Älskar din nya stil och va produktiv du e! Gillar särskilt den översta=) Du är grym!!!!!!

  3. Tänk vad underbart att få vara vän med dig 🙂 Inte bara för dina porträtt men för att du verkar vara en dunerhärlig person! Om man dessutom skulle få snygga porträtt på köpet så att säga, då vore ju inte det helt fel heller… 😉

  4. Grryyymmmmt! Vill gärna ha en hemma, hade varit en ära. Hör gärna av dig så bestämmer vi nåt

  5. Åhå tack Anna! Hörru jag diggar verkligen den nya stajlen! Snygg i håret är du också! Pöss

  6. Åh vad fint! Jag gillar verkligen din nya stil! Självklart är dina äldre illustrationer helt underbara de med men jag gillar detta också otroligt mkt! 🙂

  7. Anna, Anna, Anna! Din nya sätt att illustrera på får du aldrig sluta med! Detta är konst!

  8. jag tyckte du var cool som spelade basket och så hette er baskettränare Pamela Andersson, visst? Med betoningen på e:et som i pamEla, och så två s i anderSSOn.. haha. jag tränade också basket, fast typ två gånger bara och med han Louie som tränare, jävligt skön men det var tråkigt för vi var i skolans gympasal och då kändes det som skolan och då slutade jag men tyckte fortfarande du var cool som höll på med det. Såg Space Jam häromdan förövrigt, apropå ämnet.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...