Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Gårdagens Outfit!

jan 17, 2013 | Kläder | 4 Kommentarer

Jag fick en självutlösare till kameran av Emil i Julklapp, så himla bra grej! Dock har jag inte använt den än, men jag ska, det lovar jag!

Nu känns det som jag är tillbaka på kontoret på allvar och att jag är hemma på riktigt. Det har varit lite svårt att vänja sig faktiskt, vid att vara hemma efter en månad hemifrån.
För att riktigt kunna känna mig hemma har jag inte gått utanför dörren på några dagar, bara gått runt mellan rummen, hängt upp tavlor och fixat och donat.
Då passade jag även på at ta de här bilderna framför kakelugnen i vårt vardagsrum:

 Den randiga tröjan med axelvaddar har jag ärvt av Emma, leopardkjolen är från H&M´s barnavdelning och sjalen är från MQ.

4 Kommentarer

  1. Vad fin du är, snyggt med flätan i håret!
    åh har ni kakelugn?! vad mysigt, jag skulle inte alls gråta om jag hade en i lägenheten 🙂

    • Tack! Ja det är världens bästa grej, så himla mysigt! Vi har tre stycken till och med!

  2. hihi, utlösaren handlade han av mig (eller rättare sagt jag tog betalt): När han kom i kön tänkte jag ”jisses så bekant han är, vem kan det vara?!” Precis när han kom fram kom jag på det ”Det är ju Annas Emil! Gud så söta de är tillsammans”. Men så blir det ju lätt när det är två fina människor som är så kära att det alldeles skimrar runt er. Mysigt! Och man blir glad av att bara se er.

    • Haha där ser man! Det ska jag säga till honom så kommer han bli mallig!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...