Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Ge Mig Vackra Män!

jan 10, 2018 | Teckningar | 28 Kommentarer

Skulle ju införa killfredag och teckna lite stiliga män, men insåg att det är så svårt att hitta några!
Kvinnor är alltid så mycket mer inspirerande känner jag. Så nu behöver jag er hjälp, hit me med era vackraste män! (obs, inte era pojkvänner, om ni inte råkar vara ihop med Ola Salo vill säga)
Gärna lite otippade män, de tycker jag är allra snyggast. De med lite för stor näsa, sneda öron eller nått annat som känns lockande.
Bildsköna tvåltyper är inte riktigt min melodi.

Så kom med tips på snyggingar så lovar jag att leverera lite fredagsmys.

I brist på vackra män tecknade jag dessa två, Trump och Putin. Ett praktexempel på osköna killar helt enkelt.
En läsare kom på det genialiska namnet till bilden: Finding common sence.

28 Kommentarer

 1. Alla dar i veckan mr Clooney, finns väl ingen som blir mer snygg med åren än George?!

 2. Robert Hurula!! <3

 3. Adam Pålsson!!

 4. Peter Viitanen! Aktuell i Ted-filmen. Blev helt kär i honom efter jag såg den förra veckan.

 5. Aden Young, Sivert Høyem og Kjell Nupen – Aden er en fantastisk amerikansk skuespiller, Sivert er norges beste vokalist og Kjell var en fantastisk kunstner.

 6. Tycker Cillian Murphy är obestämbart snygg fast inte på riktigt klassiskt vis, om det låter rimligt?

 7. Joseph Gordon-Levitt och Heath Ledger är mina all time favourites. Och Jason Momoa! Och Sam Heughan från Outlander, omg!

 8. Kuuul m.
  Jag skulle också föreslå Cillian Murphy men K hann före 🙂

  Blev blixtkär i Timothée Chalamet igår när jag såg den fantastiska filmen Call me by your name: https://media1.popsugar-assets.com/files/thumbor/3p9MD-_FcA86DHvR94UXH5XJFA0/fit-in/2048xorig/filters:format_auto-!!-:strip_icc-!!-/2017/11/27/069/n/1922283/tmp_Y0Oxak_d45af897db3e546d_PEACH.jpg

  Louis Tomlinson i One Direction är enligt mig en otroligt vacker person utan att vara tvålfager/superbildskön: https://i.guim.co.uk/img/media/d739f6beab45d94670ce9a1e49b04710d91f17f2/0_0_3567_4885/master/3567.jpg?w=300&q=55&auto=format&usm=12&fit=max&s=f861ae54795372ed57bb255f097b6486

 9. Adrien Brody. Han har så speciellt utseende och jag tycker han är så snygg! Dessutom kan det vara roligt att teckna?

  • Åh ja Adrien Brody!
   Även Jason Schwartzman ????

 10. River Phoenix säger jag då!

 11. Hugh Jackman! Ben McKenzie! Sam Rockwell! Keanu Reeves! Sean Patrick Flanery! Norman Reedus! Gerard Butler! Jeffrey Dean Morgan! Tom Ellis! Tom Hardy! Dwayne Johnson! Peter Stormare! Många stiliga karlar finns det.

 12. Aaahh, snälla rita Kristofer Hivju! Han kanske inte räknas som ”klassiskt vacker”, men jag kan sitta och spola tillbaka scener där han är med enbart för att jag älskar hans fantastiska minspel. Och hans hår! Och skägg!

  http://i.imgur.com/irgzHHN.png

 13. Många bra förslag såhär långt 😉 Instämmer också med Tom Ellis och Tom Hardy, och lägger till Benoît Magimel.

 14. Benedikt Cumberbatch

 15. Joaquin Phoenix

 16. James Marsters! I synnerhet på den tiden när han spelade Spike i Buffy.

 17. Åh! Matt Smith som spelar Prince Philip i säsong 1 och 2 i The Crown! Kan inte sluta titta på honom!

  https://instagram.com/p/BUQxQGoALmd/

 18. Oliver Queen (Green Arrow)

 19. Sam Heughan från Outlander!

 20. Eddie Redmayne, Chris Hemsworth. Eller någon Harry Potter-skådis, typ Rupert Grint eller Matthew Lewis!

 21. Ola Rapace! Och Adam Pålsson.

 22. Russell Brand!

 23. Om du vill ha svenska kända män så gillar jag ju TAW 🙂 (Tomas Andersson Wij)

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...