Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

God Jul från the Trump-Grinch!

dec 6, 2017 | Teckningar | 5 Kommentarer

Jag har gjort en ny teckning av Donald Trump eftersom den förra blev en sån succé!
Karl är ju dum i huvudet, att jag tycker det framgår ju även av teckningarna. Men att teckna honom är så HIMLA roligt! Han är liksom så….lättecknad! Så karaktäristiska drag och underliga hår gör honom idealisk att teckna.
Jag har flera idéer med denna man ska ni veta, så detta är garanterat inte sista gången jag tecknar honom!

Här kommer en video på hur det hela gick till!

Och här är den färdiga bilden:

Såhär såg den förra teckningen ut, när jag tecknade honom som Jokern från Batman:

5 Kommentarer

  1. Helt perfekt!

  2. Haha, så snyggt! Blir nyfiken på vad mer du har i trump-lager

  3. Den är UNDERBAR!!! får jag dela på FB/insta? Självklart med cred till dig?!

    • SÅKLART!

  4. Du är helt suverän!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...