Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Gotland, Cykel & Camping del 2!

aug 6, 2013 | Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

Om du planerar en campingsemester på Gotland kan jag rekommendera campinggotland.se det är en guide som listar de bästa campingplatserna och andra  tips inför resan. Etapp nummer två på vår Gotlandstripp började med Blå Lagunen!

IMG_2687

IMG_2692

Det var ett gammalt kalkbrott med alldeles turkost vatten.

IMG_2693

Det var iskallt!

IMG_2699

Vi cyklade vidare och kom till slut till Fåröfärjan.

IMG_2701

Efter många mil på Fårö kom vi till ett av våra mål med hela Gotlandsresan…

IMG_2702

Kutens Bensin!!

IMG_2696

IMG_2707

IMG_2708

Tyvärr hade vi precis ätit så vi var mätta, hade gärna provat deras crepes annars. Nu nöjde vi oss med en efterättscrepes, som var sisådär.

IMG_2709

IMG_2710

IMG_2711

Våra kameror gick varma.

IMG_2712

IMG_2716

IMG_2719
IMG_2724 IMG_2725


IMG_2731

Vi fortsatte ända ut till Fårös spets där vi hittade en camping (vi hade vääääldigt ömma rumpor vid det här laget) Det här var vår lyxmiddag för kvällen.

IMG_2732

Vi var rörande överens om att Fårö var överskattat, ser ut som vilken ö som helst. Men nu hade vi iallafall sett det, dagen efter fortsatte vår Fårötur.

(i samarbete med campinggotland.se)

2 Kommentarer

  1. Ni klättrade inte på några raukar? Det är det bästa 🙂

  2. Jag har alltid velat åka till Gotland. Det ser så himla fint ut och ni verkar ha haft en riktigt härlig semester!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...