Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Graviddagbok Vecka 16!

apr 26, 2018 | Bebis | 1 kommentar

Glömde alldeles bort att skriva om vecka 16 och idag går jag in i vecka 17!
Jag får summera den nu efteråt då.
Vecka 16 var veckan jag i min enfald trodde att jag började må lite bättre, så jag har trappat ner mina Lergigan Comp till en om dagen. Tar en på eftermiddagen bara, för kvällarna är det som värst. Försökte två dagar utan att ta någon alls men det slutade i katastrof så nu är jag tillbaka till en om dagen. Jag tar två de dagar det är något viktigt jag måste göra på förmiddagen.
Med Knut mådde jag illa till vecka 18, så förhoppningsvis så släpper det helt snart. Jag längtar så oerhört mycket efter det!

Jag har redan gått upp en hel del i vikt, har ingen våg hemma men märker det när jag väger mig hos barnmorskan och på hur jag ser ut såklart. Jag KÄNNER mig inte så stor, men när jag ser på bilder så ser jag ju att jag är det.
Med Knut gick jag också upp mycket i början och sen planade det ut och i slutet gick jag till och med ner några kilo.
Jag oroar mig inte över vikten det minsta. Jag vet att det går att få bort sen när jag inte är gravid längre, med lite vilja och jävlar anamma så.

Jag har även börjat känna av lite foglossning i ”muttbenet”. Det är ingen större fara, det gör mest ont om jag suttit still för länge och ska resa mig eller ska ta stora kliv. Förra graviditeten var jag typ handikappad av foglossning från vecka 24 ungefär. Blir säkert så den här gången också men jag njuter så länge jag kan fram till dess och gör mitt bästa för att alltid ha på mig bekväma skor.
Minns när jag kom hem från BB med Knut och all foglossning försvunnit. Jag städade hela huset, dansade runt och kände mig som den lättaste människan i världen. Så oerhört skönt att slippa ha ont överallt!

Annars är jag fortfarande sjukt sugen på melon. Köpte en för 100 kronor härom dagen! Men nu har jag hittat ett ställe som säljer små meloner, så det får det bli i fortsättningen.
Hungern har lagt sig lite nu, inte det där attackhungriga som var i början. Nu känner jag mig nästan som vanligt, glömmer till och med bort att jag är gravid då och då. Förutom det där lilla oset av illamående som ständigt yr i kroppen då.

Det var allt för vecka 16, nu kör vi rakt in i kaklet på vecka 17!

1 kommentar

  1. Haha jag kommer läsa igenom alla dina gravidinlägg nu 🙂 Så peppa på coola kvinnor som får barn och delar med sig av det jag själv går igenom. Har blivit helt besatt av andras gravidhistorier nu haha 🙂 Och så skönt att höra att du skiter i vikten, helt rätt och något jag också försöker göra även om det visade sig vara svårare än jag trott! Inte meningen att man ska ha komplex när man är gravid liksom :/

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...