Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Graviditetens Slutspurt!

sep 10, 2018 | Bebis | 1 kommentar

Enligt min app är det 30 dagar kvar till förlossning, jag är i vecka  36 (35+4) och har klarat av 89,3% av graviditeten.
Jag däremot tror att bebisen kommer inom tio dagar.
Jag skulle ju äta medicin för att hålla bebisen på insidan fram till vecka 38 (37+0) men mådde så himla dåligt av dom, blev helt slut i huvudet, orkade inte göra någonting. Det är en medicin som sänker blodtrycker och mitt är redan lågt så jag blev helt enkelt inte särskilt bra av de där tabletterna.
Jag ringde förlossningen och frågade om det räckte med att jag åt dom i en vecka till men hon tyckte jag kunde sluta redan nu, så  nu är det alltså ingenting som hindrar att han kommer när som helst!

Sist jag var på kontroll hade han dessutom vänt sig med huvudet nedåt, fast nu tror jag faktiskt att han ligger på bredden igen. Men det lär vi väl märka tid nog.
Nu är det verkligen inte lång tid kvar och det känns så himla härligt!
Det börjar bli ordentligt tungt nu och mina fötter ömmar och att vända sig i sängen är som ett mindre träningspass!
Längtar så innerligt efter att få sova på mage!

Det är konstigt, jag har känt mig så himla stor och klumpig och ful hela graviditeten men nu på slutet känner jag mig riktigt fin. Det känns som det är mest mage nu och inte så himla mycket annat.
I somras när det var så varmt samlades det så mycket vätska som gjorde att jag kände mig mycket mer som en ballong än jag gör nu.

Annars då, jo jag hade bestämt mig för att bara jobba någon dag den här veckan och sen faktiskt gå på mammaledighet, men det är så roligt på jobbet just nu att jag inte riktigt kan slita mig.
Så jag är kvar en stund till, får väl känna efter varje dag istället och se om jag orkar eller inte.
Tänk va, att jag snart är tvåbarnsmamma och kan ta djupa andetag, knyta skorna och sova på mage igen.

Livet va!

1 kommentar

  1. Så spännande! Du är jättefin!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...