Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Graviduppdatering Vecka 20!

maj 19, 2018 | Bebis, Kläder | 1 kommentar

Jag har missat några veckors uppdatering nu, men det händer ju inte så mycket mer än att magen växer, jag mår illa och att bebisen börjat sparka (det sistnämnda är ju förvisso en ganska stor grej, för mig i alla fall)
Nu är jag alltså halvvägs och det känns så himla skönt! Plötsligt känns det liksom nära på ett sätt det inte gjort tidigare.
Som ni vet vid det här laget så är gravid inte mitt favorittillstånd och det har hela tiden känts så oöverkomligt långt men nu känns det lättare, lite som nedförsbacke.
Jag tycker att den första halvan är mycket värre än den andra, även om man är tung och har ont så är det ändå hundra gånger bättre än att må illa.
Nu har jag faktiskt, peppar peppar, klarat två dagar utan en enda tablett så kaaaaaaanske vänder det nu. Hoppas det.

Nu vet vi ju också att det är en lillebror där inne och det gör det hela så mycket mer verkligt på nått sätt!
Var tvungen att gå ut och köpa en massa gulligt till honom igår bara för det,
Lille Stig <3

Såhär ser jag ut idag:
Kjol H&M
T-shirt Weekday
Skor köpta i London
+ en väldigt stor mage

1 kommentar

  1. Åh va fin du är!!! Jag brukar kika in på din blogg titt som tätt och blev så glad när jag såg att du är gravid! Jag själv är i vecka 25 🙂 Ska bli så roligt att följa dig! Haha gravid är verkligen inte mitt favorittillstånd heller! I början mådde jag sjukt illa i mer än tre månader men det släppte som tur var för mig. Allt annat är tusen gånger bättre än illamåendet som gjorde mig så deprimerad och olycklig. Mycket lättare att ha ont i kroppen tycker jag 🙂 Ps. så fina kläder!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...