Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

-Guuuuud vad störigt!

dec 18, 2018 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

Sandra hade en lista med störiga grejer, det finns ingen som stör sig på så mycket som jag gör, så jag snor den!

Vad är det absolut störigaste du vet?
Folk som stannar direkt när de går av rulltrappan, så det liksom blir kö bakom och man inte har någon plats att ta vägen. Folk som inte blinkar i tid när de kör bil, jag svär långa haranger om detta varje dag! När jag ber Emil hämta nått men det tar så lång tid att jag tillslut blir sur och hämtar det själv.

Vad tror du andra personer stör sig på med dig?
Att jag upplevs som jätteotrevlig. Jag KAN liksom inte spela intresserad om jag inte är det och då verkar jag nog ganska otrevlig. Att jag känns ganska sur och negativ ofta, men har liksom noll sprallighet i min kropp. Att jag är dålig på att bidra med matlagningshjälp på diverse fester och middagar. Jag hatar verkligen att laga mat och hade varit nöjd och glad med snabbmakaroner och köttbullar resten av livet. På riktigt.

Störigaste personlighetstypen på fest?
Den som ska hetsa alla att dricka för mycket eller den som försöker dra upp mig på dansgolvet innan jag själv känner för det.

Någonting du stör dig på på tunnelbanan?
Bröligt folk som gapar i högan sky och ramlar runt när vagnen startar och stannar. Och folk med äckelhosta, då måste jag byta vagn.

Andra offentliga platser där folk borde vara mindre störiga?
Gymmet. Det finns så himla mycket märkligt folk på gym. De som alltid ska fota sig själva som bevis på att de tränat, äckelgubbarna som sätter sig mitt emot en när man gör den där övningen där man håller benen brett isär, de som är med på cirkelträning och svettas floder men ändå inte har med sig en handduk så man måste lägga sig i deras svett vid varje station osv. osv. i all oändlighet!

Störigaste personen på kontoret?
De som knackar på mitt kontor när dörren är stängd. Det tar en lång stund för mig att komma in i rätt flow och när någon knackar på så bryts det och sen måste jag komma tillbaka vilket kan ta flera timmar. SLUTA STÖRA MIG!!!

Internet?
De som frågar om precis allting, jösses, använd google männska! -Var har du köpt Adidasskorna? Tjaaaa, kolla på adidas.se tex? Det är inte raketforskning.

Det mest irriterande ljudet?
Folk som sväljer så det låter, gubbar som hostar så de nästan kräks och såna som filar naglarna. Vem gör det ens?

En grej du stör dig på med dig själv?
Att jag är så grundnegativ. Önskar jag åtminstone vore liiiiiite mer sprudlande då och då.

Det störigaste en person kan göra på dejt?
Kolla mobilen stup i kvarten och sen låtsas som hen hört va man sa under tiden.

Det störigaste en person kan göra i ett förhållande?
När jag berättar om att nått är jobbigt för Emil och han direkt kommer med en lösning. Jag vill inte ha lösningar, har redan massor själv, vill bara ha medhåll och att han ska säga -Jaaa, fan vad jobbigt! Blir tokig på det.

Någonting du stör dig på men som du vet är löjligt och du borde sluta bry dig?
Folk som skrattar för högt. Folk måste ju få skratta hur de vill. Men jag stör mig ändå, när de skriker utan anledning.

Är det störigt att störa sig på grejer?
Nej, det hör till.

1 kommentar

  1. Hahahaha (skrikskratt) det där med att Emil kommer med lösningar när du klagar XD Min man är exakt likadan! Jag blir tokig! Jag vill bara ha lite förståelse wtf

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...