Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Haga´s Loge!

sep 12, 2012 | Huset, Inredning, Loppis, Pyssel | 3 Kommentarer

Vi har inrett vårt uthus på tomten! När Emil rensade ut all gammal bråte som låg där uppe så visade det sig att det gömdes ett guldkorn där under!
Så vi kavlade upp ärmarna och röjde som tusan, dammsög hela vinden, skurade möbler och gamla prylar vi hittat där uppe, ställde iordning och drog fram el till alla lampor. Vi höll på till långt in på natten, åkte på loppisar och samlade skrot och nu är det såhär fint!
Låt mig presentera Haga´s Loge!

Sen bestämde vi oss för att inviga stället med en hejdundrandes kräftskiva, så det gjorde vi!

Jag är den största kräftomanen i världshistorien! Jag åt säkert ett hundratal!

Victoria försökte hålla jämna steg.

John och Emil är som Humle och Dumle!

The claw!

Sen sjöng vi!

-Staaaaaaaaaaaaad iiii ljuuuuuuuus!

Sen avslutade vi med dans och korvgrillning på gräsmattan. Bästa bästa logen och nästa gång blir det minsann halloweenfest!

3 Kommentarer

 1. Vilket roligt projekt!
  Känner igen mig i att man vill fixa fixa hela natten 🙂

 2. Hej, måste bara säga att jag ÄLSKAR din blogg. Har läst den hur länge som helst.
  Går tillbaka ofta i arkivet och läser och tittar igen.
  Har en fråga soffan du har i vardagsrummet… Försökte kommentera just de inlägget som det var med i men det gick inte… Så är den ett loppisfynd eller köpt nån annan stans. Den är så himla fin!

  Fortsätt blogga och måla, du är så DUKTIG. 🙂

 3. Jisses sicket härligt uthus och så fint ni har fått det. Grymt att ha ett fest/kräftskivehus så nära. Sen verkar ni ju även ha haft en riktigt skiva! =)

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...