Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Helgen i Karlstad!

feb 6, 2018 | Huset, Tankar och Vardag | 1 kommentar

I torsdags efter jobbet hoppade vi in i bilen och åkte mot Karlstad.
Emil skulle vidare upp i norra Värmland på träningsläger inför Vasaloppet och jag och Knut skulle stanna hos mamma i Karlstad.

I Karlstad var det mellofeber eftersom de skulle hålla till just där på kvällen.
Jag är en stor motståndare till allt vad melodifestivalen heter och bryr mig inte alls om bidrag och delfinaler och allt vad det nu är.
Selma Lagerlöf verkade dock uppskatta mello.

Jag är så himla glad att jag har Karlstad. Det är liksom som att ha en egen fristad man kan fly till ibland.
En väldigt fin fristad skall tilläggas.

På lördagen var Bolibompa i stan, så Draken och Radioapan ar på plats på torget. Men Knut hade bara ögon för en enda sak – Taurus från Labyrint!
Knut ÄLSKAR Labyrint (ett barnprogram på barnkanalen där barn ska klura ut en massa saker i en labyrint med robotar som sprutar slajm) och har sett alla avsnitt säkert tio gånger vardera och har nu även sett alla de norska avsnitten. Allt för att få se mer av Taurus (en av robotarna)
Vår gräsklippare är till och med döpt efter en av robotarna och heter Gronken.

I en och en halv timme stod vi i kö för att få komma in och hälsa på Taurus. Tydligen var vi inte de enda som älskade det barnprogrammet. Bör tilläggas att det var 10 minusgrader och jag har aldrig frusit så mycket i hela mitt liv!
Men vad gör man inte för att få se den här minen hos sitt barn:


Efteråt åkte vi hem, iskalla men nöjda, för att försöka tina upp någorlunda hemma hos mamma.
Stackars mamma blev superförkyld och febrig så resten av helgen chillade vi mest. Tur vi är himla bra på att chilla.


Nu är vi hemma igen och nu är såklart sjuk med feber.
Men det var det värt, allt för att få pussa på mamma/mormor!

Igår gick vi på husvisning förresten.
Vi vill egentligen inte flytta, men ni vet hur det är, man råkar kolla och sen är man fast.
Dock fastnade vi inte alls när vi väl var där (obs, det var ej Ölandshuset pga svindyrt) så det var skönt. Ibland är det bra att gå på visning för att förstå hur himla fint man faktiskt redan bor.

1 kommentar

  1. Vilken härlig helg ni har haft! (Trots förkylning och feber)

    Skulle jätte gärna vilja se fler bilder på er nyrenoverade hall. Hur ser andra väggen ut?

    Mem visst är det härligt att kunna gå och titta på andra objekt och ändå känna sig nöjd och belåten med det man har! Ni har ju verkligen renoverat och fixat så det passar er perfekt.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...