Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Helgens Färgglada Outfit!

maj 8, 2012 | Kläder | 5 Kommentarer

I fredags landade det ett stort paket med en ny klänning från Jumperfabriken i min brevlåda!
Att få sätta på sig en smårutig, ljusblå klänning, med finaste ringningen och perfekt längd är ren och skär lycka!
Vi ska åka på sommarutflykter ihop, ha picknick och promenera på Öland tillsammans jag och klänningen.
Den kommer bli perfekt och en trogen följeslagare i sommar!

(klicka på bilden om ni vill se den större)

5 Kommentarer

 1. Hej!

  Har tittat på den där flera gånger, hur är storleken? Normal, smal i armarna, smal i midjan?
  Vore fint att veta =)

  Karolina

  • Jag har small på min och den är ganska liten över bysten, fast jag är ganska stor där så det är nog bara på mig. Jag är en storlek 36-38 och jag tycker den är mer som 36 än 38 i small.

 2. Tack så mycket!
  Du gör hemskt fina saker förresten =)

  K

 3. Aaaah, Anna den är hur fin som helst! själva ringningen var det finaste av allt. Har också en blå klänning från jumperfabriken, en skjortklänning med knyt i midjan. Härligt märke!

 4. Den var ju hur fin som helst!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...