Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Home Sweet Home!

jul 16, 2008 | Inredning | 5 Kommentarer
Nu är jag hemma igen!
Jag har haft en veckas semester och varit och målat om min nya lägenhet som jag flyttar in i om några veckor!
Visst blev det fint? Turkost rum, rosa hall och brun sovalkov! Jag tycker nästan det ser ut som en av mina teckningar!
Jag va heeeeeelt slut efteråt och galen träningsvärk i benen av att hoppa upp och ner på en stege.

Sen åkte jag vidare till Varberg och min rockstarpojkvän.
Vi trängdes på ett ÖVERFYLLT Ullared och hatade allt vad semesterfirare hette, men avslutade dagarna vid havet och hade det fint.

Nu har jag laddat upp med nya kraften så shoot, bring it on!

5 Kommentarer

  1. Kul att du är tillbaka:)

  2. wow! du är helt otrolig. dina bilder är bland det tuffaste jag sett.

  3. Blev jätta fint 🙂

  4. Min svärmor har samma gröna färg fast i hallen 🙂

  5. Jag tycker din lägenhet ser helt underbar ut. Jag gillar den lilla kokvrån och ditt val av färger!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...