Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Höstens Barnkläder!

sep 9, 2020 | Allmänt | 2 Kommentarer

Nästa helg ska jag och min kompis Vestis åka till stugan, dricka vin, äta goda saker, tända brasa och ha det allmänt härligt. Men vi ska OCKSÅ till Karlstad och handla.
Ni som inte har varit i Karlstad har missat nått, det är en perfekt shoppingstad nämligen (plus superfin)

Tanken är att shoppa till oss själva, men man vet ju, sen gammalt, att det alltid blir en massa barnkläder också.
Men nu kunde jag inte riktigt hålla mig utan klickade hem ett stort lass från Zara.
Stig har börjat nosa på storlek 92 och när jag tog ner den lådan från vinden var den bara så himla deppig. Knut hade 92-98 i en EVIGHET så alla kläder är väldigt välanvända och fläckiga, slitna och tråkiga.
Så Stig behövde lite nytt att matcha alla sina stickade tröjor med, för DET har han om något!

Detta köpte jag till Stig:

Två enkla baströjor i fina färger. Just nu vill jag ha allting enfärgad och i mustiga höstfärger. Älskar farfars knäppningar (knappar är ett måste, då båda våra barn har väldigt stora huvuden)

Mjuka byxor som inte klämmer runt mage när han sitter och leker.

Ribbade tights, perfekt att ha under overall eller regnbyxorna.

Den gulligaste lilla pyjamasen! Så stor han blivit nu, med tvådelad pyjamas och de sista små bodysarna börjar bli för små….

Knut är egentligen i ett större behov av nya kläder än Stig. Förösker ju ofta kolla begagnat men svårt att hitta i Knuts storlek då de ofta slits väldigt. Men vinterskor har jag iallafall köpt på facebook.
Knut har skenat (I Knuts mått mätt, han är fortfarande kortare än alla andra) så nu är alla byxor för korta. Dags för nya!

Detta köpte jag till Knut:

Tre baströjor. Vi har redan fått erfara att man minsann inte kan ha på sig vad som helst i skolan utan att någon tycker att man inte är cool nog, så jag försöker hålla det ganska basic. Dock vägrar jag köpa monstertröjor och bilar bara för att. Han vill ju faktiskt inte ha sånt!
De här färgerna kommer Knut bli sååå fin i. Han passar ypperligt i brunt.

Mjuka byxor. Vi har nästan alltid kört med tights till Knut och det kommer han nog fortsätta med även framåt, men nu utökar vi lite till mjukisbyxor istället. De här kommer han gilla, speciellt att samla hemligheter i fickan. Glömda godispapper, ett gammalt batteri eller en sten som glänser.

Fler mjukisbyxor! Vill inte klämma in honom i hårda jeans varje dag.

Strumpor med cyklar, givetvis!

Fina strumpor (ville köpa de här till Stig med men Zara hade inga strumpor med halk under. Så dumt, Stig hade slagit ihjäl sig utan halkstrumpor)

Till sist, en väldigt härlig pyjamas även till Knut. Önskar den här fanns i min storlek.

Nu är vi redo för hösten!

2 Kommentarer

  1. Mycket fint! Kopierar förmodligen Stigs order rakt av till min.

  2. Det finns halkfärg!
    Det är ett pyssel och blir inte mer än okej men vi kände ändå att det var värt pga ärvde massor med strumpor som vi ville använda.
    Då kan man också köpa lite fina strumpor istället för typ… frost och paw patrol..?
    Typ en hundring på Panduro.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...