Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Hur Det Känns Att Vänta På Ett Barn!

okt 8, 2018 | Allmänt | 4 Kommentarer

Jag förstår lyxen i att vänta på ett barn jag vet kommer, till skillnad på att vänta på att bli gravid, för den biten är fasen olidlig.

Den varianten jag håller på med, att gå och vänta på att värkar ska sätta igång eller att vattnet ska gå är ju egentligen en ren lyx, men bortsett från det, FAN VAD TRÖTT JAG ÄR PÅ ATT VÄNTA!!!

Egentligen har jag ju inte ens kommit till mitt beräknade datum än (imorgon!!) men känns ändå som jag är på tio veckors övertid.
Speciellt kvällarna är värst, blir arg och frustrerad och gapar rakt ut om hur mycket jag hatar det här!

Den här veckan ska det bli 20 grader varmt här (!!!!) alltså perfekt för barnvagnspromenader. Men här ligger jag, som en strandad val med tom barnvagn.
Har hämtat hem lite pennor från jobbet så jag kan teckna lite hemma, men helst vill jag bara äta godis och tycka synd om mig själv, köpa kläder tills när magen är borta eller sova, sova och sova.
Dagens schema består av följande:
-Skjutsa Knut till dagis -check
-Gå och lägga mig igen -check
-Duscha
-Teckna färdigt en beställning i svartvitt
-Äta glass och lunch, i den ordningen
-Gå till barnmorskan och konstatera att jag fortfarande är gravid och hatar det
-Säkerligen göra ännu en hinnsvepning som inte kommer funka (är min 6:e isåfall)
-Gå hem och sova lite mer

Har börjat tycka att det är jobbigt att träffa sådana jag känner för alla säger samma sak: nämen, har inte du fått barn än?!
NEJ JAG HAR INTE FÅTT BARN SOM DU SER!
Så jag håller mig hemma och tröstäter glass.

Min vän, som är en mycket spirituell person har sett i stjärnorna att bebisen kommer idag. Jag hoppas så innerligt på det men än så länge känner jag inte minsta tecken på det.
Emil tror inatt och Knut tror på lördag.
Jag lägger mina pengar på runt jul nån gång. Om jag har tur….

4 Kommentarer

 1. <3 ingenting hjälper dig just nu, men hoppas ändå så mycket på att det blir bra när det blir…

 2. Di kommer när di kommer.

  Mer redo än så här lär du inte bli. Men det verkar som om Småtting allt gottar sig lite till och inte känner sig riktigt färdigbakt än.
  Du är underbar i din frustration!

  Hör du hur alla följare är din peppiga hejarklack? ????
  Heja, heja! *kram*

 3. Jag känner så in i bängen med dig! Hade det precis lika med min numera 5-åriga E och känner i min egen kropp hur frustrerad och less du är. Ja jäblans, vad jag känner det. Och alla dessa förbaskade kommentarer…! Ät, skrik, fräs, sov, det har du all rätt till. <3 <3 <3

 4. Så avundsjuk på att du nu fött din bebis medan jag fortfarande väntar! Börjar kännas som psykisk tortyr, och då är jag endast två dagar över tiden…..

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...