Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Hur Landet Ligger!

apr 27, 2020 | Allmänt | 2 Kommentarer

Hej på er! Det har varit knäpptyst här inne senaste tiden och eftersom en del (bland annat min mamma) undrat om jag slutat blogga så ska jag nu förklara min tanke. I Maj flyttar jag in på ett nytt kontor och tanken är att då också göra en ny hemsida. Jag vill få den lite renare, det kommer finnas en webshop med mina konsttryck och även originalteckningar och bloggen då? Jo det kommer finnas en blogg! Men jag tänkte ändå göra sidan lite mer konstinriktad, så bloggen blir lite mer åt det hållet också. Jag tänker skriva mycket om färg, om hur jag väljer motiv, vad jag gillar att teckna, hur jag bygger upp min ateljé och såna saker. Men fortfarande en del om kläder och färger på det sättet, lite familj men inte lika mycket som innan och framförallt mindre press på att blogga varje dag. Hellre bra grejer att skriva än ofta tycker jag. Så de första inläggen kommer absolut handla om renoveringen av den nya ateljén, om tankar runt det och vad jag tycker är viktigt för mig att det finns i et ateljé. Jag återkommer såklart med allt så fort vi kommit en bit på vägen, ville mest kika in här och meddela att jag alltså inte försvunnit!

2 Kommentarer

  1. Låter vettigt, och kul att fortfarande kunna läsa det du skriver (och framförallt se dina fantastiska konstverk!).

  2. Låter fantastiskt, ser fram emot det!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...