Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Jag Lever!

okt 1, 2018 | Allmänt | 4 Kommentarer

Hej på er!

Förlåt min frånvaro men jag har slutat jobba och har således inte tillgång till min dator på samma sätt som tidigare.

Men jag lever och bebisen i magen lever också. På onsdag går jag in i vecka 40. Jag har alltså inte nått mitt beräknade förlossningsdatum än, ändå känns det som jag är på övertid. Speciellt med tanke på att Knut föddes i vecka 37.

Jag har varit på sammanlagt tre (fast egentligen 4) hinnsvepningar och den senaste gjorde jag nu imorse så nu hoppas jag verkligen att det här ska sätta igång.
Jag är verkligen SÄMST på att vänta!

Nu när jag inte bloggar så frekvent så finns jag desto mer på instagram, annaritar heter jag där (och annaritar_illustrations för att se teckningar)

Nu hoppas vi snart han kommer, ju snabbare han är här desto snabbare är jag tillbaka på banan igen.
Håll tummarna nu!

4 Kommentarer

  1. Heja Anna!

  2. Åh jag är i exakt samma situation.
    Jag har också bf 9 oktober med min andra son. Min första son föddes i v36 så hann liksom inte känna denna frustration den gången.
    Har bett om hinnsvepning men min bm för inte det innan en gått över. Tips på hur man kan få det tidigare som du?
    Kämpa på!

  3. Vi lever också (och väntar på Stig..) Lycka till och heja!

  4. Lycka till!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...