Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Just Wanna Have Fun i Malmö!

maj 28, 2018 | Allmänt | 7 Kommentarer

I torsdags tog jag tåget ner till Malmö, där jag checkade in på superfina hotellet Clarion Temperence.


Det var nog årets hittills varmaste dag! Det är en dålig kombo med att vara gravid, men jag kämpade på ändå.

Sån himla lyx då att mötas av det här på hotellrummet! Jag drack upp den där drinken i ett nafs, glömde till och med kolla om den var alkoholfri!


Efter en runda på stan och en powernap gick jag ner och mötte det här strålande gänget, Christin och Lina skaparna bakom Just Wanna Have Fun och min bordsdam för kvällen, Erika!

Allting hade så himla fina färger och blommor av Florista. Ångrade bittert att jag hade bytt om från blommigt till svart, jag som vanligtvis är så färgstark! Skit också.


Mötte den här alldeles strålande kvinnan, Jenny! Så himla märklig och fin känsla när man träffar någon live som man följt i flera år! Vi räknade ut att vi måste vara veteranerna på plats med våra tio år i bloggvärlden. Vi var också överens om att vi saknade tiden då bloggar var lite ”fulare” och amatörmässiga och inte som nu när alla har med sig en egen fotograf och äter frukost på olika ställen runt jorden var och varannan dag.


Maten gick i samma härliga färgkombination som festen. Nästan för fin för att äta upp.


När det var dags för kaffe bytte jag bord och satte mig vid de här kändisarna, ännu ett gäng som jag följt i evigheter. Jenny, Aprilapril-Johanna, Lisa och min all time favoutite bloggare, Agnes!


Satt kvar och pratade med Agnes länge, hade kunnat sitta där hela kvällen. SÅ märkligt när det känns precis som man känt varann hur länge som helst, fast man precis mötts. Internet alltså, vilken strålande plats! Sen tackade jag för mig, gick upp för trappan till mitt hotellrum igen och somnade som en sten.

Tusen tack Lina och Christin för en alldeles strålande kväll och dygn i Malmö!

 

7 Kommentarer

  1. Tack för du kom, det var så härligt att ha dig här. Och det var så fint att alla sammanslöt så. Kan inte lova fulare bilder på JWHF (tar liksom emot ändå, hehe) men förhoppningsvis en ärligare plats och något annat. KRAM!

    • Åh tack för att jag fick komma! Neeeej inte fulare bilder, men du förstår hur jag menar, det var liksom mer på skoj förr. Jag tror att ni har hittat precis rätt med just wanna have fun!

  2. Vad fin du var i den blommiga klänningen! Var har du köpt den?

    • Tack! Den är från indiska

  3. Ååå ska göra en typisk bloggläsar-grej och fråga: Var har du köpt den blommiga klänningen? ????

    • Haha, den är från indiska!

  4. Så himla fint att ses! Stora kramar!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...