Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

JWHF Style Challenge, Dag 2!

maj 7, 2019 | Kläder | 2 Kommentarer

Idag är det tisdag och det är dags för dagens style challenge med JWHF nämligen ton-i-ton!
Perfekt tillfälle att använda mina favoritbrallor från Rodebjer! Kavajen är också från Rodebjer. Överlag skulle jag inte säga att grönt är en favoritfärg hos mig när det kommer till kläder, den här gröna är dessutom lite speciellt, som drar lite åt mintgrön.
Enligt alla färganalyser är jag en solklar höst, alltså någon som passar i brända toner, som rost, brunt, senapsgult och sånt. Liksom lite murrigt.
Den här gröna är allt annat än murrig, men jag gillar det ändå.
Linnet är från Monki och skorna är Blankens.

Som ni säkert ser så har jag alltså inte klippt mig. Jag hade en bokad tid men sen ångrade jag mig och behöll det. Har ju blivit så himla långt nu, men behöver verkligen göra nått åt färgen, men vet inte om jag vill bli ljus eller mörk. Ahhh dessa svåra frågor i livet va? 😉

Morgondagens tema i JWHF style challenge är:

Onsdag – Blomster

2 Kommentarer

  1. Sy snyggt stylat! Och jag är jätteglad att du återupptagit en högre bloggfrekvens. ????

    • Åh tack! Det tycker jag också känns väldigt roligt!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...