Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

JWHF Style Challenge, Dag 5!

maj 10, 2019 | Kläder | 4 Kommentarer


Dagens tema i JWHF´s klädutmaning är fest!
Jag är skitdålig på ”festkläder”. Byter liksom inte kläder för att det är fest utan har samma som jag alltid har. Äger tex ingen ”partytop” (hatar det ordet)
Men, när nu temat va fest med glitter och guld så kom jag på att jag fick den här fantastiska kjolen förra veckan, som min faster sytt till mig!
Så lite guld har jag ju trots allt i min garderob!

Blir mycket kläder i bloggen den här veckan, vet inte om ni gillar att läsa om sånt. Själv är ”dagens outfit” min favoritkategori hos andra bloggar jag läser.

4 Kommentarer

  1. Mycket kul tycker jag 🙂

  2. Jo!! Det är jättekul, fortsätt! Allt gott/ Marie

  3. Vilken härlig kjol! Och håller med – det är alltid så roligt att se olika bloggares dagens outfit.

  4. Vem gillar inte det??!! Jag älskar det, blir alltid så inspirerad av dig, din stil och dina inspirationskollage:-)

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...