Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Kaftan Till Salu!

jun 8, 2018 | Kläder | 4 Kommentarer

Måste rensa lite bland mina kaftaner, hinner inte använda alla dessvärre!
Rodebjerkaftanerna kan jag liksom inte bara skiljas från men den här, som är en exakt kopia av en Rodebjer har jag bestämt mig för att sälja.

Den är i viscos, en aning kortare än Rodebjers kaftaner då jag som är 168 nästan trampar på dom. Den här går till fotknölarna på mig ungefär.
Jag har sytt den med hjälp av min mamma, efter mönster från en av mina Rodebjer-varianter, så den är precis likadan som de riktiga.

Skulle säga att den passar i stort sett alla, det är liksom one-size kan man säga.
Svart med svalor i rött och vitt på.
Så himla härlig att ha på sig!

Tänkte mig 900:- för den.
Är du intresserad så maila till mig på anna@annaritar.com

KAFTANEN ÄR NU SÅLD!

4 Kommentarer

  1. Hej Anna! När du ändå är i säljsvängen så måste jag passa på att fråga. Du visade upp en blommig klänning från HM för några år sedan, en lite retro storblommig variant. Har inte kunnat sluta tänka på den klänningen sedan dess och har letat efter den som en tok utan resultat. Hade bestämt mig för att inte fråga, men kan ändå inte låta bli. Tänker att det kan vara värt en chans! Har du möjligtvis kvar den klänningen och kanske en tanke på att sälja den vidare?

      • Ja precis! Menar du det?! Va glad jag blir, då slipper jag äntligen den oändliga jakten! Hur mycket vill du ha för den?

  2. Testa ”skort” finns i många sportaffärer, kjol med inbyggda shorts i funktionsmaterial

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...