Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Kill Your Darlings!

apr 9, 2019 | Teckningar | 3 Kommentarer


Förra veckan började jag på det här jättestora porträttet på Emil!

Det är väldigt tacksamt att teckna honom, han har så bra skäggstubb och lätt näsa.

Jag la till bakgrund från en av mina Ölandsbilder.

Men när jag kom tillbaka i måndags så insåg jag att jag inte gillade bakgrunden, så jag klippte ut honom! ”Modigt att klippa” var det någon som skrev på instagram. Men är faktiskt inte så känslig när det kommer till mina teckningar, det värsta som kan hända är väl att jag får slänga bort den och teckna en ny.


Testade att teckna en ny bakgrund, med choklad, klubbor, piggelin och bullar bland annat. Kändes så himla bra i mitt huvud men när jag la på den utklippta bilden så tyckte jag inte det gifte sig riktigt.

Så han fick följa med på en kopp kaffe istället.


Sen chillade vi en stund och funderade över en ny bakgrund där han ska trivas….

3 Kommentarer

  1. Veldig fin tegning! Jeg syns den er fin uten bakgrunn. Hva om du setter den i en ramme med glass foran og bak, så du ser veggen gjennom? Det kunne bli stilig! 🙂

  2. Hahaha, älskar att han fick följa med till andra platser i väntan på en bra bakgrund! Men måste han ha en bakgrund då? Tyckte det var häftigt utan 🙂

  3. Det här är kanske sommarens kreativa projekt? lite som när folk reser med trädgårdtomtar? Vad hinner Emil se på en sommar? 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...