Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Knut 2 Månader!

apr 15, 2014 | Bebis | 5 Kommentarer

Nu är det dags för bild nummer två av de tolv jag ska ta på Knut det här året.
Här är han, Knut två månader!

2månader

5 Kommentarer

  1. Så liten och fin!

  2. Så himla söt filur…jättefin bild 🙂

  3. Hihi vad sött! Ser att du redigerar färgen på soffan(?) längst ner. Kom ihåg att godbiten kommer bli längre, snart är halva kroppen utanför (hihi) 😀

  4. Vilken sötnos 🙂

  5. Alltså GULLET!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...