Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Knut Hjärta Näsbjörn!

nov 14, 2015 | Bebis | 1 kommentar

När jag var gravid impulsköpte jag ett gosedjurslamm (?) på H&M Home.
Den här har blivit Knuts absoluta favorit och skulle han försvinna vore det total katastrof!
Det hade varit så himla skönt att veta att man hade en extra men eftersom jag inte kan få tag i den här längre så undrar jag om det är någon av er som har en sån här liggande hemma och vill sälja den?
Ni ser ju, sann kärlek!
Knut älskar Näsbjörn (det var när vi inte kunde definiera vilket djur det var, så blev det en Näsbjörn)

knutonasbjorn

IMG_0116 IMG_0117

1 kommentar

  1. Ha ha den där näsbjörnen ser bara för rolig ut 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...