Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Knut och Babysimmet!

nov 17, 2014 | Bebis | 3 Kommentarer

Varje söndag går Knut på babysim med sina ömma föräldrar. Vattnet är så himla varmt att man inte orkar med något annat resten av dagen, helst vill man bara sova (vilket vi brukar göra efteråt)
Nu är det bara två gånger kvar (en för vår del för vi missar nästa då vi är i Stockholm) och det ska faktiskt bli tomt när det är över.
Det är så himla mysigt och han är så hiskeligt gullig i de där små badbrallorna att man bara vill bita i korvlåren!
Sist var min mamma med så vi hade med oss en ”torr person” (hahaha) som var på land och kunde fota.
Såhär såg det ut:

IMG_5444 (653x800)

Knut och farsan, taggade på sim!

IMG_5449 (800x555)

Först säga hej till kompisarna, Clara och Arvid.

IMG_5466 (800x582)

Sen samling med gruppen. Alltså den här bilden, dör gullighetsdöden!

IMG_5499 (578x800)

Weiiiiii!

IMG_5501 (800x534)

Sen får man lära sig att dyka….

IMG_5502 (800x518)

…blubblubblubb

IMG_5509 (800x575)

Och hänga på ryggen och sprattla med benen.

IMG_5513 (711x800)

Jippie!
Knut älskar babysimmet och vi med!

3 Kommentarer

  1. Vad härligt det ser ut! Och alltså, jag dör gullighets döden varje gång du lägger upp bilder på Knut, han är så sööööt!!

  2. Jag vill! Hur tidigt kan man börja?

  3. ”Torr person”?

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...