Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Knut Ritar!

nov 1, 2016 | Bebis, Tankar och Vardag, Teckningar | 5 Kommentarer

Åh halleluja, äntligen är dagen här då Knut börjat teckna huvudfotingar! SOM jag väntat på detta!
Vet att det är lite tidigt att teckna det redan nu (tror det är kontroll på det på fyraårskontrollen) men jag har drillat honom ganska hårt på just det här med att rita och det gav tydligen utdelning!

Idag var han hos mig på jobbet en stund på morgonen och tecknade den här fina:

knutteckning2

Jag fick genast vibbar från Titanic när Rose ligger i soffan och vill bli avtecknad av Leo.
Lite såhär:

knutteckning

(original-soffbilden är lånad från Byggnadsvårdsbutiken)

Vi har redan ett helt gäng med huvudfotingar hemma på väggarna nu och tycker det vore en fin idé att sätta in dom i sammanhang. Så gör vi nästan konstverk ihop, jag och Knut!
Har länge undrat hur jag skulle göra om jag ville ha en partner i min firma, nu verkar ju den saken löst sig alldeles av sig självt!
Jag födde helt enkelt fram en partner in crime!

(notis till mig själv: bild gjord av Knut, 1 november 2016, 2,8 år)

5 Kommentarer

  1. Om det här med att skapa tillsammans med sitt barn så kan jag rekommendera följande blogg.
    https://busymockingbird.com

  2. Så fint! Vårt barn ritade inget på fyraårskontrollen. Var helt ointresserad och vi med antar jag. Däremot kunde han flera bokstäver och ja jag är ju lärare. Ganska intressant och mycket man påverkar barnen. Och skrämmande!

  3. Sååå fint!! Huvudfotingen kommer verkligen till liv dör i soffan! ????

  4. Naww! Va gulligt! 😀 🙂

  5. Vad häftigt. Min son, lite yngre än Knut, tecknar en del (inga huvudfotingar dock). Däremot kan han hela alfabetet, och det har vi roat oss med en hel del. Jag läste när jag var tre, tänker att han också ska göra det.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...