Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Knut Tre Månader!

maj 14, 2014 | Bebis | 3 Kommentarer

3månader

Jag fortsätter att fota Knut, månad för månad och nu var det dags för månad nummer tre!
Han växer så det knakar (fast inte egentligen, för han har fortfarande 50-56 i storlek) men han växer i sättet! Han är med och ”pratar” kollar, skrattar och leker och det är så himla roligt att få vara med!
Älskade lilla unge!

För någon vecka sen fick jag hem boken Konsten att fotografera ditt barn, som Eva Sjöberg skrivit.
Den är fullproppad med tips på hur du bäst fotar ditt barn (borde kanske läsa den lite mer ingående till nästa månadsbild, ehum) hur du ställer in kameran för det bästa ljuset, vad man ska tänka på när man fotar en bebis och ett litet barn.
Himla fin bok med massa lätta och fiffiga tips!
Rekommenderas verkligen!

fotografera_ditt_barn-sjoberg_eva-26577572-2031654477-frntl

3 Kommentarer

 1. Åh vilken sötnöt! Helt underbar!!! SÅ fina kläder också!

  Här hemma har min tvåmånaders ”lilleputt” precis börjat nosa på storlek 68 🙂

  Med vänlig hälsning,
  Pia

 2. Följer dig (och Knut;-) ) både på bloggen och Instagram, gillar bebisar (har syskonbarn, men inga egna….), alltid härligt att se hur fort dom utvecklas!
  Skulle gärna vilja se en liten ”lista” på vad han kan göra=) Är mer nyfiken på om han börjar greppa saker, och snart är det väl dags för smakprovning av mat;-)

  Hoppas ni har en bra vår!
  ///Sofie

 3. Tack för boktipset, ska kollas upp! Och beträffande bilden så är han toksöt! Blir glad när jag ser den.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...