Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Knuts Första År!

mar 22, 2014 | Allmänt | 9 Kommentarer

months_edited-2-blog

Hittade den här bilden på Pinterest och tyckte det var en så himla fin idé så jag tänkte göra samma sak med Knuts första år!
I måndags var det dags för bild nummer ett, Knut en månad!
Såhär såg han ut, det var inte särskilt lätt att försöka få skärpa, fånga honom när han låg still och försöka få en så lik bild av hur han faktiskt ser ut som möjligt. Sen att han stortjöt på 99 % av bilderna gjorde ju inte saken lättare!
Men här är han alltså, älskade lilla Knut Anders Ileby, universums gulligaste kille!

1månad

 

9 Kommentarer

  1. Alltså, de små benen. Sötare får man ju leta efter. Väldigt gullig unge alltså!

  2. Vilken fin bildidé och vilken fin liten kille ni har.

  3. Åh, Knut är så nyfödd, så ny, så söt. Vilken fin idé.

  4. Så go:) Och så härliga små kycklingben;) SÖT! Rolig idé med fotona btw.

  5. Så gullig! Vilka små små ben. Ack ack. Sötheten är total

  6. En sån sötnos han är Anna!
    Precis såna där kort tog jag under Junis första år, med likadana bokstäver. Men sen har jag lyckats slänga ”jag är 5 månader kortet”, så irriterande! Då blev hela idén inte så bra längre….Så nu ligger bilderna bara i datorn bland alla andra som aldrig blir framkallade.

  7. Alltså hans små ben är helt klart det gulligaste jag sett, Någonsin!!

  8. Så himla gullig idé!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...