Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Knuttes Första Höst!

nov 3, 2014 | Allmänt | 4 Kommentarer

Åh jag hade tänkt lägga Knut i en stor hög med löv, men seg som man är så hann ju alla löv försvinna, så vi fick hålla till godo med några plockade från trädgården (Knut gillade det ju uppenbarligen, hittade massor med lövrester i hans mun efteråt)
För övrigt: barn i stickat kan vara det gulligaste som finns!

IMG_5382 IMG_5387 IMG_5400 IMG_5408

4 Kommentarer

  1. Alltså han är ju världens sötaste unge er lilla Knut!

  2. Han är ju bara hur underbar som helst 🙂

  3. Fina bilder på en fin pojke!

  4. Vilken liten poser! Gulle!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...