Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Konstant värk.

sep 7, 2020 | Allmänt | 4 Kommentarer

För en månad sen ungefär var jag hos frisören, när vi skulle skölja ur håret så fick jag ligga i den där skålen ni vet och min frisör la i en inpackning med färg i, så jag fick ligga så i ungefär en halvtimme.
Alla som legat i en sån vet att de är ganska obekväma och efter trettio minuter nästan olidligt obekväma till och med.

Dagen efter hade jag nackvärken från helvetet men tänkte inte så mycket på det, det går väl över om nån dag eller två.
Nu har det alltså gått en månad och smärtan är inte bättre.
Det gör inte längre så attackont som det gjorde i början, men har övergått till hugg då och då och en konstant huvudvärk bak i huvudet. Jag har aldrig ont i huvudet i vanliga fall.

Nu har jag varit hos en sjukgymnast som klämt och vridit och vänt och hittat en tydlig svullnade vid tredje kotan i nacken. Alltså väldigt högt upp.
Den här svullnaden trycker på punkter som gör att jag blir både yr och illamående.
Så nu är planen såklart att få ner svullnaden. Detta innebär att jag inte får göra någonting där min nacke kläms ihop i ”fel” läge så att säga.
Alltså får jag inte längre sova på mage, jag får inte måla med motivet högre upp än rakt fram så jag har nacken bakåtlutad och jag får heller inte sitta still längre stunder.
Dvs allt jag gör i mitt jobb ungefär.

Det är SJUKT påfrestande att ha konstant ont!
Jag blir vresig och oerhört trött. Hade kunnat sova dygnet runt om jag bara fick.
Försöker att inte tänka på det men det är svinsvårt när det hela tiden pockar på min uppmärksamhet.
Tydligen kommer det ta långt tid att få bukt med detta men när det väl blir bra, då ska jag aldrig mer klaga på någonting någonsin igen!


4 Kommentarer

  1. Läste Konstverk istället för Konstant värk. Hoppas på att det sistnämnda snart ger sig!

  2. <3

  3. Usch vad jobbigt! Hoppas det snart blir bättre.

  4. Åh, jag vet av egen erfarenhet att värkär så tärande på sinne och humör! Hoppas att det salta men säkert får bli bättre

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...