Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Kreativ Struktur!

apr 1, 2019 | Tankar och Vardag, Teckningar | 1 kommentar

Förra veckan var jag på workshop, Kreativ Struktur i Varberg. Jag är så dålig på att unna mig och mitt företag sånt här, fast jag behöver det så mycket. Att få möta andra, få nya infallsvinklar och verkligen tänka över mitt företag.

För att jag ska orka vara social med folk jag inte känner är kläderna jag har på mig superviktiga. Måste känna mig som 100% mig själv, annars blir jag svinobekväm och kan inte prata med någon (hej alla andra introverta som kan relatera)
Som tur va fick jag till det bra med stickad tröja, jeansjacka, plisserad kjol och nya sneakers. Pjuh, en sak mindre att oroa sig över.

Sen gav jag mig av! Sol och två timmar ensam i en bil med hög musik. Kan knappt tänka mig nått bättre!

Möttes av ett supervårigt Varberg som var alldeles grönt! Tänk att man hunnit glömma bort under vintern att det faktiskt kan bli grönt ute igen.


Precis när jag rullade in på Strömma Farmlodge så dog min mobil och GPS. Körde superfort på slutet för att hinna hitta rätt innan batteriet dog! Har nämligen sämst lokalsinne i södra Sverige och då har jag ändå varit på Strömma en gång förut!

Så himla fint ställe, rekommenderar alla att åka dit! Bums!


I köket inne på Strömmas B&B mötte jag de andra kursdeltagarna, Lilla Götafors-Malin och Kollijox bland annat!

Det var eminenta Jenny som höll i kursen. Så jäkla bra och uppstyrd person. Jag behöver verkligen någon som hon, som säger åt mig på skarpen vad jag behöver ta tag i och reda upp!


Marina, som driver Strömma var också med. Så himla cool person, jag blev lite starstrucked i smyg.


Sen satte vi igång! Alla fick berätta om sina svårigheter och sådär i företagen, oftast har ju alla lite liknande problem när man är frilansare eller egen företagare. Kursen gick ut på att vi ska skriva ihop en manual över vårt företag där precis allt ska finnas med. Vi gick igenom olika kategorier och tankar om innehåll.


Mycket kaffe går det åt när man ska styra upp ett helt liv.


Efter fyra timmar kokade min hjärna och jag var så full av inspiration och pepp efter att ha umgåtts med så grymma kvinnor! Så härligt att få känna sig delaktig och med i något större för en gångs skull. Tusen tack Jenny för ditt fantastiska påhitt med kursen!


Hejdå Strömma, vi ses igen till sommaren!

På hemvägen svängde jag in på ett folktomt Gekås. Behövde gå runt en stund och samla ihop mig själv.
Sen åkte jag hem genom vårkvällen.
Så otroligt fin dag!

1 kommentar

  1. Hej från en annan introvert! Känner igen mig i viktigheten kring kläder, blir det inte 100% rätt så blir det motigare att genomföra dagen. Din outfit var hel-fab!!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...