Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Listan om 19 Januari, 2016!

jan 19, 2016 | Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

Längtar jag efter: Stockholm. Varje gång jag ser en bild därifrån så hugger det till i magen just nu. Jag har en ganska välfyllt schema de närmaste helgerna och det gör alltid att jag längtar bort lite extra. Jag avskyr att ha fullbokade helger flera veckor i förväg. Det gör mig superstressad.
Då längtar jag efter spontan fredagsöl, sovmorgon och utsikt över Stockholms takåsar igen.

bild 1
Är jag ledsen för: Att min mamma ska flytta till lägenhet. Jag är egentligen mest glad för jag vet att det kommer bli jättebra, men det känns ändå lite vemodigt att min barndomshem ska säljas och att pappas garage ska bli någon annans.

DIGITAL CAMERA
Är jag glad för: Att Knut snart fyller två år och pratar så himla mycket och är så rolig att vara med nu. Han är en egen liten person med små tankar och funderingar och det är väldigt fint att höra när han klurar på saker. Som härom dagen när han såg månen, så sa han ”månen däruppe, solen är hemma”. Min bästa person, helt klart!

jul4
Äter jag helst: godiset som bjuds på jobbet. Jag orkar verkligen inte med några nyårsdieter och träningskort. Jag är noll motiverad just nu. Så där för äter jag godis i godan ro. Fast ikväll ska jag gå på mitt livs första yogapass. Fast det räknas väl knappt?

IMG_2348
Ser jag fram emot med skräckblandad förtjusning: Knuts tvåårskalas. Jag gillar verkligen inte kalas och tanken på massa barn är också lite läskig. Men det ska bli roligt också, att se honom leka med andra. Och lite läskigt……

allamånader
Är det finaste jag vet: Emils skägg. Jag hade svårt för det i början, men sen gick han till barberaren och nu har han olja i och kammar det och håller på så nu är det så himla fint. Tänker typ tio gånger om dagen att jag är gift med världens snyggaste man!

IMG_0358
Ser jag ut ungefär såhär: keps
Lyssnar jag helst på: Melissa Horns senaste skiva. Om och om igen. Jag är totalt sämst på musik och lyssnar alltid på samma sak tills jag totalt lyssnat sönder det.

sandralitenDrömmer jag om: Vårväder med skinnjacka, solglasögon och man slipper krångla på Knut overallen. Den första uteserveringsölen!

IMG_1842 (640x475) IMG_1575 (640x427)
Blir jag nostalgisk av: Att jag snart ska på 90-tals fest och måste kolla gamla Backstreet Boys musikvideos på Youtube och tänka på jazzbyxor och fruit of the loom tröjor. Åh!

annaliten

(listan hittade jag hos Emily)

2 Kommentarer

  1. Najs, älskar listor!

  2. Åh jag önskar sååå att min Mr T kunde skaffa skägg. Han håller i i 3 veckor och bara för min skull, sen försvinner skägget och så håller han på.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...