Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Lite Mer Öland!

jun 28, 2013 | Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

Eftersom man aldrig kan få nog av Öland, så kommer här lite fler bilder, dom här har Vestis tagit.

öl10

Vinnarna i bouletävlingen, vi spelade om disken, därför blev de så himla nöjda att de vann!

öl9

Ängöl.

öl8

Fina fina Öland.

öl7

<3

öl6

Jag och Vestis har likadana skor och såklart kunde ju inte killarna va sämre, så de matchade varann i bakgrunden.

öl5

Sommar!

öl4

öl3

Boule.

öl2

öl1

2 Kommentarer

  1. Vilken fin blå och vitrandig klänning! var kommer den ifrån? =)

    • Den är från Lindex!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...