Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Lite Nytt I Knuts Rum!

sep 23, 2014 | Bebis, Huset, Inredning, Loppis | 6 Kommentarer

Det var en stund sen jag visade Knuts rum och det är ju i ständig förändring för det är så himla roligt att fixa och göra om där inne!
Nu längtar jag nästan efter nästa steg, när man får börja inreda ännu mer för ett barn, med skrivbord, lekkök och växasäng!
När det väl är dags sen ska jag nog tapetsera, eller iallafall måla om där inne också.
Men som sagt, än så länge är han en bebis och det får han gärna fortsätta vara en stund till.

Just nu ser det ut såhär i Knuts rum:

IMG_5207 (533x800)

Den lilla stolen och Briotavlan är några av mina senaste loppisfynd.

IMG_5206 (533x800)

Stolen va träfärgad först men jag blev helt kär i dynan som låg på så jag var tvungen att köpa den. Dessutom kostade den en 50-lapp och det tyckte jag den helt klart var värd. Två lager grön färg och nu passar den in perfekt.

IMG_5209 (540x800)

Jag har köpt en sänghimmel på TGR, fast har den inte över sängen då förstås. Men SÅ HIMLA FIN! Här är Knuts cirkushörn (okej, hela rummet är ganska cirkus) Alfabetet med djur är från wform.

IMG_5210 (533x800)

Gardinerna med katten Findus köpte jag på loppis för 20 kronor för någon vecka sen. Passar perfekt ihop med det gröna elementet. Här hänger även ett av mina prints! (har två likadana kvar om det är någon som vill köpa!)

IMG_5211 (800x533)

Skötbordet, som Knut ivrigt försöker rulla iväg från. Tavlan är även den från wform (samma ställe som tapeten över hans säng kommer ifrån också)

IMG_5213 (533x800)

Mobilen över sängen är också ett loppisfynd. Knut är däremot helt ny och obegagnad.

IMG_5215 (800x533)

Hans rad med små skor som bara väntar på att få bli ingångna. De till höger är min brors gamla, de är minst sagt ingångna eftersom han lärde sig gå redan när han var ÅTTA månader! Vansinnigt!

IMG_5214 (533x800)

Hej hej, här bor jag!

6 Kommentarer

  1. Min lilla Sid gick också när han var åtta månader. Han tog till och med sina första steg när han var sju månader. Helt galet!

  2. Dina bilder är fantastiskt inspirerande! Gillar cirkuskänslan, det är lekfullt och glatt.

  3. Åh vad fint han har det! Jag skulle trivas som fina fisken om jag var han:) Och stolen – vilket fynd! Väldigt svåra att få tag på (och till ett rimligt pris). Så trevligt att få följa er vardag Anna!

  4. Vad fint ni har gjort det! Så många söta saker att man formligen smälter! Den där sänghimmeln var från TGR skrev du. Vad är det för butik? Den var helt otroligt fin.

  5. Så himla fint, glatt och roligt rum!

  6. Vilket härligt rum. Genomtänkt och snyggt!:)

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...