Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Lucka 11!

dec 11, 2012 | Tankar och Vardag, Tatueringar | 12 Kommentarer

En bild som representerar dina framtidsdrömmar.

Jag längtar efter att vara genuint glad igen. Inte som nu, ”på-ytan-glad” utan glad ända längst in.
Det kommer dröja, det här med min pappa är så himla stort och omvälvande att jag liksom blir omkullvält varje gång jag skrattar.
Men det kommer bli bra. Någongång kommer det blir bra igen.
Så det är min framtidsdröm, att allting kommer bli bra i slutet.

 Jag gjorde en ny tatuering idag, med en hälsning jag hittade i gästboken från vårt bröllop.
Det gjorde skitont, men det gör allt annat också.

Förresten, ett stort, från botten av mitt hjärta, jätteTACK för alla kommentarer i förra inlägget. Jag visste att ni skulle förstå.

12 Kommentarer

 1. Skickar en stooor kram till dig!

 2. hej anna! du, jag har varit med om exakt samma sak som du. det värsta drabbade mig också, i början av året. det jag kan säga är att det blir bättre. tillsammans med sin fina kille går man vidare. och ibland gråter man lite ibland även ett år efter förlusten. men det blir allt lättare att skratta igen.

 3. Stor kram Anna, jag tänker på dig.

 4. Vilken fantastisk tatuering!

 5. Hei Anna!
  Jeg leser bloggen din, men har aldri kommentert før. Du skriver så fint, og tegner så vakkert. Og jeg får tårer i øynene nå når pappaen din er syk. Pappaen min er ganske gammel, 74 år, og for en uke siden var vi i begravelsen til pappas lillebror, han døde av kreft. Det er skummelt å tenke på at mammaer og pappaer skal bli borte en gang. Men pappaen din blir nok bra igjen, så dere kan le sammen, og du kan bli lykkelig igjen.
  Jeg elsker tegningene av pappaen din, de er de fineste på hele bloggen syns jeg!
  Du er vidunderlig!
  Sara.

  • <3

 6. Du är så fin Anna. Jag önskar att det hemska inte hade hänt dig, du förtjänar bättre.

 7. Det kommer att bli bra igen – tillslut. Du behöver bara ta ett steg i taget, en dag i taget och ibland bara en timma i taget. Men det kommer att bli bättre och tillslut kommer att det bli bra igen.

 8. Stor klem sendes fra Norge også!

 9. I’d personally really like to earn a webpage nonetheless.. I not really know which kind of information sites obtain the most visitors? How much information sites on earth do you look? I personally generally look shot information sites in addition to way information sites. Simply just receiving a opinion poll in this article thanks a lot!

 10. Blir helt varm i hela hjärtat men så börjar jag gråta.
  Det är så fint det där. Kärleken och tryggheten du finner i din familj.
  Hoppas att allt går din väg nu. Du har en drös med människor här som håller på dig!

 11. Härliga du!! <3

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...