Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Lucka 14, 15, 16 och 17!

dec 17, 2012 | Tankar och Vardag | 3 Kommentarer

Jag ligger efter rejält i kalendern, så här kommer en update:

Lucka 14: En bild på dig som du inte visste om att den togs 

Den här bilden har min värmlandsfrände Emma Sundh tagit, från ett event i Stockholm som var så himla roligt. Den här kvällen minns jag att jag fick gå in på toa och jubla över att allt va så himla bra. Minns att jag skickade sms till min pappa om att jag va världens lyckligaste att folk ville jobba med mig och han svarade: självklart!

 

Lucka 15: En bild på ett utav dina favoritcitat.

Det här citatet har jag alltid med mig i ryggen, det gör att jag törs göra nästan vad som helst.

Och det här förstås, för att det helt enkelt är det bästa som finns!

Lucka 16: En bild på dig som barn.

Jag och pappa sover middag, minns fortfarande precis hur det kändes att ligga sådär innanför honom, lyssna på vem ska trösta knyttet och liksom känna sig helt beskyddad där innanför.

Lucka 17: En bild på dig som tonåring

Här är jag, 19 år och ett stort fan av 80-tals stilen (Kitty Jutbring var min stora idol) och veckan efter flyttade jag till Stockholm.

3 Kommentarer

  1. Great post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Extremely useful information specifically the last part 🙂 I care for such information much. I was looking for this certain information for a very long time. Thank you and best of luck.

  2. Klart att folk vill jobba med dig! Du är så skicklig! Jag vill jobba med dig! (jag har planer för dig, var så säker …). KRAM emma

    • Åhh det ser jag fram emot! Stor kram!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...