Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Lucka 18: En bild på din familj!

dec 18, 2012 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

Ja såhär ser den ut, min familj!
Den består av min storebror Mattias, jag, min mamma Barbro och min pappa Anders. Och mormor då förstås. Hon hör i allra högsta grad ihop med vår familj, har eget rum hemma hos mina föräldrar och jag har i stort sett växt upp med att hon alltid är med. Så fint tycker jag.

Sen är det ju min egna familj. Den som bara är min.
Där är det än så länge bara jag och Emil. Och Fröken då förstås.
Vi är en lite, väldigt tight familj som gillar utflykter på okända vägar, picknickkorgar och öl på trappan.
Vi hoppas vi ska bli fler i vår lilla familj. Så småningom.

 

1 kommentar

  1. Vad fina ni är!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...