Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Lucka 19, 20 & 21!

dec 21, 2012 | Tankar och Vardag | 7 Kommentarer

Jag ligger som vanligt efter med Emily Dahl´s kalender, men här kommer tre luckor på rad!

Först ut, lucka 19: En bild på dig själv från idag

Såhär ser jag ut idag, ganska glad fast väldigt trött. Glad över att Emil är här, att pappa fått komma hem nu och att han ätit isterband utan att vi behvde tvinga honom.
Numera blir man så lättad och glad över de små sakerna.

Lucka nummer 20: En bild på din önskelista i år

I höstas, innan jag visste att pappa skulle bli sjuk, att jag skulle få missfall och att allting skulle bli såhär upp och ner, så önskade jag mig en ipad i julklapp, en pyjamas och lite nya tuschpennor.
Nu i efterhand kan jag tycka att det var väldigt triviala saker.
Nu när jag inte längre kan önska mig att pappa ska bli frisk (för det hade såklart varit min högsta önskan) så får jag istället önska mig att han ska tycka att det är gott att äta mat, att han ska få må så bra som möjligt och att han ska få sitta i sitt soffhörn emd sin familj och ha det gött.
Så det önskar jag mig i år, att min pappa ska ha det riktigt jävla gött!

Lucka nummer 21: En bild på dig när du är ledsen

Med samma kläder som idag, fast för några veckor sen. Min faster såg bilden och sa att jag inte ser lycklig ut längre.
Det stämmer nog, men på den här bilden tycker jag det syns lite extra. Hur ledsen man är inuti.

 

7 Kommentarer

  1. Kram på dig! Hoppas att ni får en riktigt bra jul allihopa!

  2. Kram!

  3. Vad har hänt din käraste papa? Tråkigt att han inte kan bli frisk men hoppas han får vara glad och nöjd iaf! God Jul och kram på er!

  4. Sorgsamt! Hoppas att din önskan slår in. Lev väl. <3

  5. Dina bilder och dina ord om livet, om det svåra och det ljusa. Det du tecknar och det du inte skriver….vilken vacker blogg du har!

  6. Oj! Visste inte om missfallet heller. Vet inte vad jag ska säga mer än: Kram!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...