Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Lucka 3 & 4!

dec 4, 2012 | Allmänt, Tankar och Vardag | 4 Kommentarer

Dags för lucka 3 och 4 i Emilys kalender.

Först ut, lucka 3: En bild på din bästa vän

 Rebecca är min vapendragare, min bättre hälft, min allra bästa vän och den bästa personen jag mött i hela mitt liv!
Vi har varit kompisar i hela vårt liv, växt upp ihop och är helt enkelt ihopsvetsade.
Hon är den mest annorlunda personen jag vet, hon pratar om helt andra saker än andra gör, hon skrattar sitt operaskratt så högt att det ekar mellan väggarna och tycker precis som jag, att man kan äta marängswisch som kvällsmat any day of the week!
Hon har världens tjockaste hår som gör att hon alltid luktar schampo, hon tycker om banan och jordnötter i mat och har inga problem alls att skämma ut sig bland folk.
Trots att vi inte bott i samma stad på evigheter så vet jag att hon skulle komma på en gång om jag bad om det, precis som jag skulle göra samma sak för henne.
Jag är evigt tacksam att jag har henne i mitt liv!

Sen lucka nummer 4: En bild på någon du beundrar

 Min föräldrar såklart!
De har det riktigt tufft nu som ni säkert förstår och all otur tycks ha drabbat vår familj just den här hösten. Hoppas verkligen att det vänder snart, för nu FAN räcker det!

Mina föräldrar är de bästa föräldrarna som finns! De är totalt olika, mamma är precis som Muminmamman, som alltid tröstar och hjälper till och ringer och säger -Heeeej lilla gumman!
Vi spelar wordfeud varje dag, pratar minst en gång om dagen och vet precis allt om varann.
Hon är alldeles len i ansiktet, luktar alltid frukt och lagar världens godaste mat.

Min pappa har jag ju skrivit mycket om på sistonde. Vi hoppas att han snart ska må bättre. Något annat går liksom inte ens att föreställa sig.
Han luktar inte frukt men är himla bra ändå, skjutsar mig alltid var jag vill, hämtar mig och har precis samma matcravings som jag (kräftor och grönkål) så när det är dags för julbord eller kräftskiva sitter alltid han och jag kvar längst och suckar och stönar över hur HIMLA gott det är!!

Tack, bästa bästa ni, för att ni alltid orkar ställa upp, lyssna och förstå. Och lyckliga lyckliga jag som har just er som föräldrar!

 

 

4 Kommentarer

  1. Jättefint skrivet!!!!

  2. Skickar tusen styrkekramar till dig och din familj. Tillsammans är ni starka, you name it. 🙂

  3. Vilken lycka att ha såna föräldrar! Jag önskar jag med hade föräldrar som ringde mig och som tröstade mig. Skulle vart mysigt och tryggt. Men nu har jag inte det men jag blir varm i hjärtat av att höra att såna föräldrar finns och det ger mig inspiration till hur jag vill vara som förälder en vacker dag!

  4. tänk att flera kan ha världens bästa föräldrar. att det liksom räcker till åt alla. så himla fint alltså.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...